valhallaya bakacağım kral ama tunic gibi üstten bakmali oyunlari sevmıyomAc serisinden valhallayı öneririm baya uzun soluklu bir oyun tatmin eder diye düşünüyorum. Tunic'e de bi göz at istersen.
SnowRunner bağımlılık garanti. 190 küsür saatim vararkadaşlar tek basima oynayabılecegım bir oyun ariyorum keşif oyunu gerekiyor önerilerinizi bekliyorum
bütce 10 dolar
Starbounda da bakabilirsin.valhallaya bakacağım kral ama tunic gibi üstten bakmali oyunlari sevmıyom
kanka eğer oynadıysan soruyorum assasin creed odyssey mi daha iyi ac origins mi daha iyi yoksa ac valhalla mı daha iyiStarbounda da bakabilirsin.
sağolasın kral umarim alabilirsin oyunlarıSubnautica, Astronner, Greedfall ve İcarus hiçbirini oynamadım bu arada arayıp bulduğum oyunlar almak nasip olmadı daha istek listesinde duruyor.
Originsi oynamadım. Odyssey hikaye olarak daha iyi olsa da genel oynanış bakımından valhallayı daha çok beğeniyorum.kanka eğer oynadıysan soruyorum assasin creed odyssey mi daha iyi ac origins mi daha iyi yoksa ac valhalla mı daha iyi
ac serisinden ilk üçleme en iyisi ama keşif oyunu sayılmaz valhalla ortalama 60 saatte bitirirsin %100 130 saat odyses ve origins pek iyi değil kısa süreli olarak ac unity var korsan temalı c black flagde çok iyikanka eğer oynadıysan soruyorum assasin creed odyssey mi daha iyi ac origins mi daha iyi yoksa ac valhalla mı daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolasın kral umarim alabilirsin oyunları
Eyvallah kral oynarsan deneyim paylaşırsan sevinirim.kanka eğer oynadıysan soruyorum assasin creed odyssey mi daha iyi ac origins mi daha iyi yoksa ac valhalla mı daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolasın kral umarim alabilirsin oyunları
ne farki varac odyssey gold yapıştır keyfine bak
sen hangisini önerirsin pekiac serisinden ilk üçleme en iyisi ama keşif oyunu sayılmaz valhalla ortalama 60 saatte bitirirsin %100 130 saat odyses ve origins pek iyi değil kısa süreli olarak ac unity var korsan temalı c black flagde çok iyi
Daha indirim gelmemiştir 14 temmuzda başlıyor galiba1085 tl epicdede
valhallaya bakacağım kral ama tunic gibi üstten bakmali oyunlari sevmıyom