gider de kullanıcı adı değişiyor bildiğim kadarıylaSteam yeni hesap açıp oyunlarımı ona atarsam CSGO'daki rütbem gider mi? Eğer gitmez ise yeni hesap açıcam. Banlanma riskinden dolayı değil kullanıcı adı berbat o yüzden.
Rütber gider oyunları falan da atamazsın zaten.Steam yeni hesap açıp oyunlarımı ona atarsam CSGO'daki rütbem gider mi? Eğer gitmez ise yeni hesap açıcam. Banlanma riskinden dolayı değil kullanıcı adı berbat o yüzden.
Nicknamini değiştirmek bu kadar zor olamamalı ?Steam yeni hesap açıp oyunlarımı ona atarsam CSGO'daki rütbem gider mi? Eğer gitmez ise yeni hesap açıcam. Banlanma riskinden dolayı değil kullanıcı adı berbat o yüzden.
Hesaba girerken ki bölüm varya orayı kastediyorum.Nicknamini değiştirmek bu kadar zor olamamalı ?
Nickname değişmek ücreti değilSteam yeni hesap açıp oyunlarımı ona atarsam CSGO'daki rütbem gider mi? Eğer gitmez ise yeni hesap açıcam. Banlanma riskinden dolayı değil kullanıcı adı berbat o yüzden.
onu senden başka kimse göremiyor zatenHesaba girerken ki bölüm varya orayı kastediyorum.
Nickname değişmek ücreti değil
nick değil hesap adı değişmeyi söylüyor.Hesaba girerken ki bölüm varya orayı kastediyorum.
Bende onu kast ettim hocam nickname genel kullanıyorumnick değil hesap adı değişmeyi söylüyor.