Neler Yeni

Steam Yılbaşı İndirimlerinde Kâr Ettirecek Oyun Önerisi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
2 gün sonra başlayacak olan steam yıl başı indirimlerinde alıp idlemaster ile güzel kar edebileceğim oyunları atar mısınız ve eğer zup gibi bir seri ise en kar ettirenleri atar mısınız param yeterse hepsini alacağım

@Harley Quinn❖ hocam sen iyi bilirsin yardım eder misin?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Öncelikle şunu belirteyim. Bu kart işlerinde aman aman bir kar yok. Çok heveslenmeyin. Ancak az da olsa kar ettirebilecek oyunlar var tabii. Bunlardan biri Zup serisi. Diğer bildiklerimde bunlar:

Qop, Hentai, Oik, Orbt,

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle şunu belirteyim. Bu kart işlerinde aman aman bir kar yok. Çok heveslenmeyin. Ancak az da olsa kar ettirebilecek oyunlar var tabii. Bunlardan biri Zup serisi. Diğer bildiklerimde bunlar:

Qop, Hentai, Oik, Orbt,
Farkındayım hocam saolun az olsun benim olsun peki bu daha kar ettirir dediğiniz bir zup veya hentai gibi bir oyun var mı isim olarak?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Farkındayım hocam saolun az olsun benim olsun peki bu daha kar ettirir dediğiniz bir zup veya hentai gibi bir oyun var mı isim olarak?
İsim olarak bilmiyorum çünkü bu kartlar sabit fiyatta kalmaz. Bugün X oyununun kartları daha çok para ederken yarın Y oyununun kartları daha çok para edebilir. Pazardan kendin kart fiyatlarına bakıp oyunu alabilirsin.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsim olarak bilmiyorum çünkü bu kartlar sabit fiyatta kalmaz. Bugün X oyununun kartları daha çok para ederken yarın Y oyununun kartları daha çok para edebilir. Pazardan kendin kart fiyatlarına bakıp oyunu alabilirsin.
Çok haklısınız hocam peki şu belli kartları mı ne birleştirip arkaplan tarzı şeyler düşürüyorlar ya onlardan yapsam zarar eder miyim?

uydu3

80+ Silver

Qop, Hentai, Oik, Orbt,
Ben 50 tl kar ettim temiz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Ben 50 TL kar ettim temiz
Oynadığınız oyunları söyler misiniz yani kar ettiğiniz birde @Eren İlker hocamızın attığı zup f oyunundan kart düşürmeye başladım şuan tekrar teşekkürler kendisine onun dışında söylersen sevinirim

"thorxium"

80+ Bronze
2 gün sonra başlayacak olan steam yıl başı indirimlerinde alıp idlemaster ile güzel kar edebileceğim oyunları atar mısınız ve eğer zup gibi bir seri ise en kar ettirenleri atar mısınız param yeterse hepsini alacağım

@Harley Quinn❖ hocam sen iyi bilirsin yardım eder misin?
Bence ne yap biliyomusun sen böyle kar etmeye alırsan ediceğin kar en fazla 5 10 tl olur bence sen böyle 1,2 ay düşünmeden böyle istediğin oyunları al sonra mesela kart düşmemiş 20 oyun olur orda düşür olur sana 50,70 tl
Ben böyle yapıyorum çünkü kar etmek zor mesela bi 30 oyunun vardı onlardan bi 70 tl falan kar etmiştim.

uydu3

80+ Silver
Oynadığınız oyunları söyler misiniz yani kar ettiğiniz birde @Eren İlker hocamızın attığı zup f oyunundan kart düşürmeye başladım şuan tekrar teşekkürler kendisine onun dışında söylersen sevinirim
Hocam bende olanları atıyım ama hiç birini ayrı ayrı hesaplamadım
idle.png

idle2.png

Aralarında iade ettiğim oyunlar var ve 2tane oyun falan ücretsiz kart düşürüyordu bir iki tanesi ücretsiz kart düşürmüyor olabilir
Over the dream diye belgesel vardı indirimde baya kazandırdığını hatırlıyorum 5kart veriyordu bide yanlış hatırlamıyorsam

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri