eğer hiçbir sitede satışı yoksa mecbur korsana yönelmelisin ve benim bildiğim kadarıyla satılmıyorlar belki olsa olsa ea app'de vardırArkadaşlar mehabalar. Biliyorsunuz ki steamda eski f1 oyunlarının satışı kalktı f1 21, f1 19 gibi oyunların keylerini satan güvenilir bir site var mı?
Hocam bende dün 24 ü satın aldım eskilerin tadı gerçektende bir farklı oluyor. Hesapta 20 22 23 24 var bende bari koleksiyon yapayım güzel dursun diye almak istiyorumCrack indireceksin reis mecbur. Ben de bugün F1 20'yi indirdim. 19'dan geçtim 20'ye. 20 müthişmiş yaw.
23-24'ü de oynadım, berbat onlar.
20 bugüne kadar yapılmış en iyi F1 oyunu hocam zaten, bende yaklaşık olarak bir 50 saat oynamıştım ama genelde online oynamayı sevdiğim için 23 ü almıştım onuda 100 saat oynadım24'ü Steamden ortak hesap aldım 25 liraya oynadım biraz kapattım sildim sarmadı. 23'ü de gamepassde oynamıştım o da sarmadı. 15 liraya zamanında 19 almıştım onu 100 saat oynadım. Bugün 20'yi indirince gözünün yaşına bakmadan sildim, 20 çok güzelmiş.
20'de şeyden yana sıkıntı yaşıyorum bana mı öyle geliyor onu da bilmiyorum ama, virajda analoğu en sağa çekiyorum mesela, oyunda direksiyonu fazla kırmıyor, understeering oluyor. Virajı dışardan alıyor ve çok vakit kaybettiriyor. 19'da direkt kırıyordu direksiyonu gerektiği kadar virajı hızlıca alabiliyordum.20 bugüne kadar yapılmış en iyi F1 oyunu hocam zaten, bende yaklaşık olarak bir 50 saat oynamıştım ama genelde online oynamayı sevdiğim için 23 ü almıştım onuda 100 saat oynadım