hocam 1.6 üstüne çıkmıyor ya çözümü yokmudur bununHocam tam hız alamayabilirsiniz gayet doğal, bende de 32Mbps indirme var ama Steamde bazen 3mb bazen 4mb bazen 2.50mb hızlarında indiriyor.
Hocam benim söylediğim değerler kablolu ile aldığım değerler, kablosuz ile indirdiğim zamanlar 2 ve 3 arası gidip geliyordu genelde, yani internete kablolu/kablosuz bağlandığınız, modem özellikleriniz bu hızlara etki ediyor. Ben de 32mbit almama rağmen nadiren internet üzerinden indirmelerde 2mb'ı geçemeyebiliyorum.hocam 1.6 üstüne çıkmıyor ya çözümü yokmudur bunun
İndirme lokasyonunuza baktınız mı?hocam 1.6 üstüne çıkmıyor ya çözümü yokmudur bunun
kablolu bağlanıyorumHocam benim söylediğim değerler kablolu ile aldığım değerler, kablosuz ile indirdiğim zamanlar 2 ve 3 arası gidip geliyordu genelde, yani internete kablolu/kablosuz bağlandığınız, modem özellikleriniz bu hızlara etki ediyor. Ben de 32mbit almama rağmen nadiren internet üzerinden indirmelerde 2mb'ı geçemeyebiliyorum.
evet istanbul bende kocaelide oturuyorumİndirme lokasyonunuza baktınız mı?
Bende 15 Mbps var, çoğu zaman 2.5 alıyorum almam gerektiği gibi sizin neden öyle anlamadım ama her zaman aynı olmayabiliyor.