20 30tl mi kanka oyunlar 100 200 zamlanıyor ne alcaksan al çabukHa tamamdır yama kurulacağını bilmiyordum teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an amacım ileride 20-30 TL fazla vermemek için önceden hazırlık yapmak.
20 30tl mi kanka oyunlar 100 200 zamlanıyor ne alcaksan al çabukHa tamamdır yama kurulacağını bilmiyordum teşekürler
Şu an amacım ileride 20-30 TL fazla vermemek için önceden hazırlık yapmak.
Yetişemiyorum her şey çok karışık ilk önce rdr2 alacağım mecbur20 30tl mi kanka oyunlar 100 200 zamlanıyor ne alcaksan al çabuk
Normal versiyon ve ultimate edition var hangisini tercih edersiniz?Yetişemiyorum her şey çok karışık ilk önce rdr2 alacağım mecbur
Rdr2 normal ve ultimate edition var hangisini alayım?20 30tl mi kanka oyunlar 100 200 zamlanıyor ne alcaksan al çabuk
Fiyatı hoşuma gitti fakat üstten bakmalı olduğu için oynayacağımı sanmıyorumOyunlara yeni isen izometrik loot( eşya toplama) hayatta kalma temalı DYSMANTLE oyununu öneririm. Fiyatı indirimsiz 32 TL. Çok keyif aldım oynarken belki hoşuna gider.
normal versiyonu aldım ben aralarında ne fark var bilmiyorumYetişemiyorum her şey çok karışık ilk önce rdr2 alacağım mecbur
Normal versiyon ve ultimate edition var hangisini tercih edersiniz?
Rdr2 normal ve ultimate edition var hangisini alayım?
Fiyatını bilmiyorum ama the long dark, online olarakta bf1 ve 5 önerebilirim.Öyle yapacağım sanırım teşekkür ederim. Sizin önereceğiniz oyun var mıydı?
aklıma gelmişken ori will wispde al türkçe dil desteğide var efso oyunÖyle yapacağım sanırım teşekkür ederim. Sizin önereceğiniz oyun var mıydı?
Stemda çıkmadıaklıma gelmişken ori will wispde al türkçe dil desteğide var efso oyun
Teşekkür ederim iki tanesini seçtimAlmanı önerdiğim oyunlar (en çok önerdiğimden en az önerdiğime doğru).
- RDR 2
- Dishonored
- Cyberpunk 2077
- Dying Light
- The Long Dark
- Undertale
- Don't Starve Together
- Stardew Valley
Hangilerini?Teşekkür ederim iki tanesini seçtim