Neler Yeni

Steam'dan Önereceği̇ni̇z Oyunlar?

TİTAN.

80+ Platinum
Oyunlara yeni isen izometrik loot( eşya toplama) hayatta kalma temalı DYSMANTLE oyununu öneririm. Fiyatı indirimsiz 32 TL. Çok keyif aldım oynarken belki hoşuna gider. Ayrıca türkçe destekli.

Oyundaki herşeyi kırabiliyorsun kanka tavsiye ederim 46 saat oynanışı var ben o sürede bitirdim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Korku sevmiyorum fakat rs7 çok öneriliyor ondan dolayı sepete ekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu tarz oyunlar benim ilgimi çekmiyor fakat herkes şiddetle tavsiye ediyor bu oyunun bu kadar sevilecek ne yanı var acaba aydınlatabilir misiniz beni?
Korku sevmiyorsanız oynayamazsınız bu arada. Ben sevmeme rağmen çok korktuğumdan dolayı bitiremedim.

mesut3467

80+ Bronze
Oyundaki herşeyi kırabiliyorsun kanka tavsiye ederim 46 saat oynanışı var ben o sürede bitirdim
69 saat oldu. Roketi tamamladım. Fakat mana boncuklarım eksikmiş daha DLC var. Kafayı yedim. Çok tatlı, çok hoş.

Aç müziği, yol çek, duvar kır, mahzen keşfet ve bulmaca çöz. 300 TL verdiğim oyunlardan keyifli resmen.

Aaahmt

80+ Silver
Korku sevmiyorsanız oynayamazsınız bu arada. Ben sevmeme rağmen çok korktuğumdan dolayı bitiremedim.
Daha önce hiç denemdiğim neyi sevip sevmediğimi bilmiyorum hocam 😄 ama korku denemek lazım

Resident evil 7

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@MYSTIC Dostum açılımı Resident Evil 7.

Daha önce hiç denemdiğim neyi sevip sevmediğimi bilmiyorum hocam 😄 ama korku denemek lazım

Resident evil 7
Anladım, tercih edilebilir güzel oyun.

Top Bottom