Hocam konu ile alakasız ama pp deki kim ?RDR2'yi çok merak ediyorum.
Doğru diyosun hocam. Sizler ne alırdınız bunu yazarken bana da öneri olmuş olur demek istedim aslında.Başlıktan dolayı farklı anlam çıkmış.
Milli ve dini değerlere saygılı olan Vechiron namıdiğer HeumrageHocam konu ile alakasız ama pp deki kim ?
Konuya gelecek ise Red dead 2 alır geri kalanını kendime kullanırdım.
Onu da düşündümde. Aylık 200 lira oyuna rahat harcayan birisiyim. O yüzden komisyonla para kaybetmeye değmez diye düşündüm. Nasıl olsa o parayı harcıyacam. Oyun alsan ne alırdın hocam bu önemli?500 TL'm olsa CS:GO skin alıp ByNoGame'de satıp gerçek paraya çevirirdim.
Ne yaptı ki ?Milli ve dini değerlere saygılı olan Vechiron namıdiğer Heumrage
Güzel. Bende bir kısmını battlefield 6 için saklamayı düşünüyorum aslındaGTA 6'ya saklardım birazını. Birazını da online olan küçük çaplı ama eğlenceli oyunlara harcardım.
FNaF serisini alırdım diğerlerini laptop kaldırmaz.Onu da düşündümde. Aylık 200 lira oyuna rahat harcayan birisiyim. O yüzden komisyonla para kaybetmeye değmez diye düşündüm. Nasıl olsa o parayı harcıyacam. Oyun alsan ne alırdın hocam bu önemli?
Hocam bu öneri çok hoşuma gitti. En iyi cevap seçtim.Save 92% on Mass Effect™ Legendary Edition on Steam
The Mass Effect™ Legendary Edition includes single-player base content and over 40 DLC from the highly acclaimed Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3 games, including promo weapons, armors, and packs — remastered and optimized for 4K Ultra HD.store.steampowered.com
Bi izle görürsünNe yaptı ki ?
Bi de halen biz kemik kitleyiz diyenler var.Bi izle görürsün