Neler Yeni

Steam'de çevrimdışı gözüküp çok oyunculu oyun oynamak mümkün mü?

Babapiro_

80+
Kendilerini akıllı sanan ikiz kuzenlerim var ve kendilerini instagramdan arar aramaz birden steam'da arkadaşlık listemde çevrimdışı oldular. Steam'da çevrimdışı olmamıza rağmen çok oyunculu oyunları oynamak mümkün mü? Böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum çünkü. Mümkün bir şey ise profillerindeki son 2 haftada oynanılan saat kısmından bunu yapıp yapmadıklarını anlayabilir miyim?

Croxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Utku Yaşar
Kendilerini akıllı sanan ikiz kuzenlerim var ve kendilerini instagramdan arar aramaz birden steam'da arkadaşlık listemde çevrimdışı oldular. Steam'da çevrimdışı olmamıza rağmen çok oyunculu oyunları oynamak mümkün mü? Böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum çünkü. Mümkün bir şey ise profillerindeki son 2 haftada oynanılan saat kısmından bunu yapıp yapmadıklarını anlayabilir miyim?
Mümkün.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
A''
Görjnmez olursan yapilir ama cevrimdisi iken multi girilmiyor

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak
Katılacaklarını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela dediğim gibi son 2 haftada oynanan saat kısmından bunu anlayabilir miyim?
Niye katılamıyorlar? Online olarak ayrı hesaplarda ilerlenme görünerek oynanabilir.

Top Bottom