Abdullah021
80+ Bronze
Evet,böyle saçma sapan bir hata alıyorum.Dosya bütünlüğünüde doğrulamama rağmen düzeltemedim bir türlü.
Denedim ancak aynı hata devam ediyor.Başka bir yol var mıdır?CMD yönetici olarak açıp şu komutları tektek deneyip sonra girmeyi denermisin. Buna benzer hatayı bende alıyordum.
ipconfig /release
ipconfig /renew
goodbyedpi varsa kapatın oyundan sonra geri açın oluıyor.Denedim ancak aynı hata devam ediyor.Başka bir yol var mıdır?
İlk kez duydum.Bu nedir ve nasıl kapatılır?goodbyedpi varsa kapatın oyundan sonra geri açın oluıyor.
discord girmek için bişey. ilk defa duyduysanız sizde yoktur sonradan indirilen bişey zaten. Farklı sorunu bende alıyourm çözemedim. Yönetcii olarak açmaya çalışınİlk kez duydum.Bu nedir ve nasıl kapatılır?
Deneyeceğim onuda.discord girmek için bişey. ilk defa duyduysanız sizde yoktur sonradan indirilen bişey zaten. Farklı sorunu bende alıyourm çözemedim. Yönetcii olarak açmaya çalışın
Evet.Hocam internet bağlımı
Ben ubisofta bile giremiyorum hocam.Ordada aynı hatayı veriyor.Biraz önce bende ayni hatayı aldım önce ubisofta girip sonra oyuna girdim düzeldi