Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
alıp almadığımı nasıl anlayacağım
para vererek değil. kendiliğinden biriken kartlarla.Bu kartları pazarda satabilirsin ya da rozet işleyip XP kazanabilirsin.
6 Ocak'a kadar her gün alabiliyorsun bu kuyruğu keşfedince.
Ayrıca buradan oy kullanırsan 10 koleksiyon kartı geliyor direkt.
The Steam Awards
Vote for the 2023 Steam Award nominees during the Winter Sale starting on December 21st at 10am Pacific.store.steampowered.comMesaj otomatik birleştirildi:
Amaç level kasmaksa 1 tane yeterli bence. Çünkü daha ucuza işleyebileceğin kartlar var.
Sağol knksKüçük bir hatırlatma yapayım.
Kış indirimleri boyunca her gün ana sayfada yer alan keşif kuyruğunu tamamlarsanız bir koleksiyon kartı kazanırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Beton yetmezKüçük bir hatırlatma yapayım.
Kış indirimleri boyunca her gün ana sayfada yer alan keşif kuyruğunu tamamlarsanız bir koleksiyon kartı kazanırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Bu konu niye şimdi karşıma çıktı ya 6 kartı alamadımKüçük bir hatırlatma yapayım.
Alıntıyı görüntüle
6 gündür zaman zaman yükseltiyorum ki unutanlar görsün diye. İyi en azından 7-8 kart daha kazanabilirsin.Bu konu niye şimdi karşıma çıktı ya 6 kartı alamadım
Öyle bana da gelmedi bir kaç kere. Sonra düşüyor galiba envanterine ya da hiç gelmiyor bilmiyorum 30 kuruşluk şey niye gelmedi diye araştırmadım hiç.Bende bazen çalışmıyor. Hepsine bakıyorum ama kart kazandın diyor, kart gelmiyor.
Teşekkür ederim yükselttiğin için6 gündür zaman zaman yükseltiyorum ki unutanlar görsün diye. İyi en azından 7-8 kart daha kazanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bana da gelmedi bir kaç kere. Sonra düşüyor galiba envanterine ya da hiç gelmiyor bilmiyorum 30 kuruşluk şey niye gelmedi diye araştırmadım hiç.
BendeBu konu niye şimdi karşıma çıktı ya 6 kartı alamadım
7-8 Kart nasıl oluyor 3 gün kaldı her gün 1 kart değilmiydi?6 gündür zaman zaman yükseltiyorum ki unutanlar görsün diye. İyi en azından 7-8 kart daha kazanabilirsin.
Öyle bana da gelmedi bir kaç kere. Sonra düşüyor galiba envanterine ya da hiç gelmiyor bilmiyorum 30 kuruşluk şey niye gelmedi diye araştırmadım hiç.
Evet 3 kart hakkın kaldı keşif kuyruğundan.Bende
7-8 Kart nasıl oluyor 3 gün kaldı her gün 1 kart değilmiydi?