Steam'de İndirim Beklemek Mantıklı mı?

Tiberius

80+
Reaksiyon skoru
2
Steam üzerinden almak istiyorum sizce almalımıyım yoksa daha güzel bir indirim olurmu? Başka platformlarda belki daha ucuzdur bilmiyorum ama ben steam üzerinden oynamak istiyorum dualsense kontrolcüm var diğer platformlar kontrolcü desteği vermiyor diye biliyorum teşekkürler.

Ortalama 25 saatlik oyun süresi vardı sanki... O fiyata o oyunun değeceğini sanmıyorum. He alınabilir mi? neden olmasın...

https://steamdb.info/app/2531310/ ürün steam de ilk defa indirime girmiş. Ana mevsim indirimlerinde bile girmemiş. İlla steamden olsun diyorsan bence al çünkü dediğim gibi ilk defa indirime girmiş.
Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama 25 saatlik oyun süresi vardı sanki... O fiyata o oyunun değeceğini sanmıyorum. He alınabilir mi? neden olmasın...
İlk oyunu hoşuma gitmişti dual sense ile guzel bir oyun deneyimi yasamistim zaten bilgisayarı haftada 1-2 açabilirsem aciyorum işten güçten yani 50 dolar olsa yine alacaktım kısıtlı vaktimi kaliteli birseyle geçireyim diye düşünüyorum ilk oyuna nazaran nasıl 2. Oyun spoiler vermeden lütfen 🫡

Teşekkürler hocam.

İlk oyunu hoşuma gitmişti dual sense ile guzel bir oyun deneyimi yasamistim zaten bilgisayarı haftada 1-2 açabilirsem aciyorum işten güçten yani 50 dolar olsa yine alacaktım kısıtlı vaktimi kaliteli birseyle geçireyim diye düşünüyorum ilk oyuna nazaran nasıl 2. Oyun spoiler vermeden lütfen 🫡
Spoiler vermeden dayanamam ben şimdi :kekw:
Steam kullanıcı yorumlarına göz gezdirin en iyisi

Teşekkürler hocam.

benim arkadaş 1. oyundan daha iyi gameplaye sahip diyordu bunun için oynamadım bence ghost of tsushimayı bitirince 1. den başlıcam

Teşekkürler hocam.

Gameplay 1. oyuna nazaran daha iyi. Hikaye içinse Game of Thrones finalinde yaşadığım duyguyu yaşadım.

Geri