Neler Yeni

DEATH STRANDING 159,60TL -%60 İndirim!-

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Steam üzerinden ilk defa bu kadar büyük bir indirime girdi. Başka platformlarda daha ucuza satıldı mı bilmiyorum. Şahsen ben direkt çektim. Zaten 200 olunca alıcaktım, 40TL daha ucuzlaması güzel oldu. Alıcak arkadaşlara h.o
İndirim 27 Nisan'a kadar geçerli.
Bu oyun herkesin beğenebileceği bir oyun değil ama ben çok beğenerek oynadım .

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kartınız varsa şu kampanya ile birleştirin. 80 liraya geliyor oyun.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Steam üzerinden ilk defa bu kadar büyük bir indirime girdi. Başka platformlarda daha ucuza satıldı mı bilmiyorum. Şahsen ben direkt çektim. Zaten 200 olunca alıcaktım, 40TL daha ucuzlaması güzel oldu. Alıcak arkadaşlara h.o
ben 7tl ye offline hesap alıp bitirdim tavisyedir

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
pupg çakması

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

PoyrazBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
A.P.
ben daha uyguna almıştım epic store üzerinden 60tl kupon verdiği zaman.
1619394724957.png

ben oyunu bitireli çok oldu. söylendiği gibi herkesin beğenebileceği bir oyun değil fakat benim çok hoşuma gitti. bitirdikten sonra da biraz oynadım ama hikaye bittimi bitiyor yapacak pek bir şey kalmıyor.
sürekli yürüme var diyenler kısmen haklı. oyunda ilerledikçe 3 teker motosiklet ve kamyon gibi araçlar çıkıyor. bunun dışında şehirler arasında da hızlı yolculuk yapılabiliyor. beni tek sıkan nokta bazı görevler karlı dağların tepesinde oluyor fırtınaya karşı yürümek, tırmanmak gerekiyor ve sırtınızda hassas kargolarla da bayağı zorluyor. tabi bu arada kıyıya vuranlar KV'ler de rahat vermiyor :) bunun dışında türkçe olması hikayeyi anlamanızı kolaylaştırıyor. özellikle hikayenin bitişi ve oyunun sonu film gibi sahnelerle dolu ve çok duygusal. bence youtube videolarından bakın. size hitap ediyor mu, almaya değer mi öyle karar verebilirsiniz.

Son düzenleme:

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Alacak olan arkadaşlar için %25 ekstra indirimle satarım. Yani 160 TL yerine 120 TL'ye almış olacaksınız.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
ben daha uyguna almıştım epic store üzerinden 60tl kupon verdiği zaman.
Alıntıyı görüntüle
ben oyunu bitireli çok oldu. söylendiği gibi herkesin beğenebileceği bir oyun değil fakat benim çok hoşuma gitti. bitirdikten sonra da biraz oynadım ama hikaye bittimi bitiyor yapacak pek bir şey kalmıyor.
sürekli yürüme var diyenler kısmen haklı. oyunda ilerledikçe 3 teker motosiklet ve kamyon gibi araçlar çıkıyor. bunun dışında şehirler arasında da hızlı yolculuk yapılabiliyor. beni tek sıkan nokta bazı görevler karlı dağların tepesinde oluyor fırtınaya karşı yürümek, tırmanmak gerekiyor ve sırtınızda hassas kargolarla da bayağı zorluyor. tabi bu arada kıyıya vuranlar KV'ler de rahat vermiyor :) bunun dışında türkçe olması hikayeyi anlamanızı kolaylaştırıyor. özellikle hikayenin bitişi ve oyunun sonu film gibi sahnelerle dolu ve çok duygusal. bence youtube videolarından bakın. size hitap ediyor mu, almaya değer mi öyle karar verebilirsiniz.
3.5 saat kadar oynama fırsatım oldu henüz. Temel olarak gayet beğendiğimi söyleyebilirim. Dedikleri gibi herkesin seveceği türden bir oyun değil. Zaten risk alınarak çıkarılmış bir oyun olarak görüyorum. Oyun dünyasına farklı bir bakış açısı sunmuş. Şuan gayet iyi sarıyor. Grafikleri vs. 10 numara zaten.
Not: Hayatı boyunca aksiyon oyunları hariç oyun oynamamış adamlar bu oyunu almasın. Beğenmezler. Kendi arkadaşımdan örnek vereyim, oyunu açar açmaz mesaj yazmaya başladı. Neymiş efendim aksiyon oyunu olsa çok tutarmış :D

Top Bottom