her indirimde değişiyorArkadaşlar steamde cadılar bayramı indiriminde aynı oyunlarmı indirimde kalacak yoksa değişirmi
nasıl yani bu indirimler cadılar bayramı bitene kadar aynımı kalacak anlamadımher indirimde değişiyor
Neyden bahsediyorsun anlamadım. Bir oyun %50 indirim de ise öyle kalır. Veya indirime girmeyen 1-2 gün sonra indirime girmez(hafta sonu indirimlerine falan denk gelmezse şans)nasıl yani bu indirimler cadılar bayramı bitene kadar aynımı kalacak anlamadım![]()
onu diyordum mesela cadılar bayramı indiriminde indirimde olan oyunlar 1 gün sonra değişirmiNeyden bahsediyorsun anlamadım. Bir oyun %50 indirim de ise öyle kalır. Veya indirime girmeyen 1-2 gün sonra indirime girmez(hafta sonu indirimlerine falan denk gelmezse şans)
Şuanki indirimler bu sezon aynı kalacak birdahaki indirimde değişeceknasıl yani bu indirimler cadılar bayramı bitene kadar aynımı kalacak anlamadım![]()
Değişmez.onu diyordum mesela cadılar bayramı indiriminde indirimde olan oyunlar 1 gün sonra değişirmi![]()
ah beDeğişmez.