Neler Yeni

Steam'de , Oyunlar İçin Belirlenen Başarımları Nasıl Hızlıca Kazanırım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Arada bir profil yok falan diyor ahaha harbi tırstım kaç milyarlık hesabım yani. :D
bende hesabıma 10 bin TL den fazla yatırmışımdır. sadece bitirdiğim oyunları yaptım
bu hileyi oyunları bitirdikten sonra yaparım zaten ban yemem

attcaksaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Furkan
bende hesabıma 10 bin TL den fazla yatırmışımdır. sadece bitirdiğim oyunları yaptım
bu hileyi oyunları bitirdikten sonra yaparım zaten ban yemem

Bazı oyunların simgeleri böyle oldu ya nasıl düzelticez acaba? :/
Screenshot_1.png

rynsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Başarımları kendin yapmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki, kendini kandırmak oluyor. Ben hiç kullanmadım ihtiyaç ta duymuyorum, tek bir başarım için saatlerce uğraşırım tabi sevdiğim oyunsa.

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Başarımları kendin yapmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki, kendini kandırmak oluyor. Ben hiç kullanmadım ihtiyaç ta duymuyorum, tek bir başarım için saatlerce uğraşırım tabi sevdiğim oyunsa.
başarımların çogunu yapıyorum bir çok oyunu %80-85 oranında bitiriyorum , sona saçma sapan bir kaç başarı kalıyor. yok oyunu bir daha oyna. ezici modda bitir , kolay modda bitir , zor modda bitir , oyunu 6 saatten daha kısa sürede bitir
uncharted oyununda bu başarımlar kalmıştı oyunu tekrar oynayacak vaktim yok valla
zaten oyunu bitirdikten sonra bu başarım hilesini yapıyorum

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
başarımların çogunu yapıyorum bir çok oyunu %80-85 oranında bitiriyorum , sona saçma sapan bir kaç başarı kalıyor. yok oyunu bir daha oyna. ezici modda bitir , kolay modda bitir , zor modda bitir , oyunu 6 saatten daha kısa sürede bitir
uncharted oyununda bu başarımlar kalmıştı oyunu tekrar oynayacak vaktim yok valla
zaten oyunu bitirdikten sonra bu başarım hilesini yapıyorum
Bu tarz gereksiz başarımlar benim de canımı sıkıyor o yüzden salıyorum oyunu tam başarımla uğraşmıyorum. Profilimde yapmadığım başarımın yapılmış olarak gözükmesi canımı sıkar çünkü.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
bence hesabın değerini düşüren bir şey çünkü gidip o başarımları ne zaman alındığına bakabiliyorsun ve hepsinin aynı saat ve dakikada alındığını gördüğün an hiçbir değeri kalmıyor bir başarı sen onun için çabaladığında değerli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,650
Üyeler
159,953
Son üye
Fellas
Top Bottom