Steam'de , Oyunlar İçin Belirlenen Başarımları Nasıl Hızlıca Kazanırım ?

Arada bir profil yok falan diyor ahaha harbi tırstım kaç milyarlık hesabım yani. :D
bende hesabıma 10 bin TL den fazla yatırmışımdır. sadece bitirdiğim oyunları yaptım
bu hileyi oyunları bitirdikten sonra yaparım zaten ban yemem

bende hesabıma 10 bin TL den fazla yatırmışımdır. sadece bitirdiğim oyunları yaptım
bu hileyi oyunları bitirdikten sonra yaparım zaten ban yemem

Bazı oyunların simgeleri böyle oldu ya nasıl düzelticez acaba? :/
Screenshot_1.png

Başarımları kendin yapmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki, kendini kandırmak oluyor. Ben hiç kullanmadım ihtiyaç ta duymuyorum, tek bir başarım için saatlerce uğraşırım tabi sevdiğim oyunsa.

Başarımları kendin yapmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki, kendini kandırmak oluyor. Ben hiç kullanmadım ihtiyaç ta duymuyorum, tek bir başarım için saatlerce uğraşırım tabi sevdiğim oyunsa.
başarımların çogunu yapıyorum bir çok oyunu %80-85 oranında bitiriyorum , sona saçma sapan bir kaç başarı kalıyor. yok oyunu bir daha oyna. ezici modda bitir , kolay modda bitir , zor modda bitir , oyunu 6 saatten daha kısa sürede bitir
uncharted oyununda bu başarımlar kalmıştı oyunu tekrar oynayacak vaktim yok valla
zaten oyunu bitirdikten sonra bu başarım hilesini yapıyorum

başarımların çogunu yapıyorum bir çok oyunu %80-85 oranında bitiriyorum , sona saçma sapan bir kaç başarı kalıyor. yok oyunu bir daha oyna. ezici modda bitir , kolay modda bitir , zor modda bitir , oyunu 6 saatten daha kısa sürede bitir
uncharted oyununda bu başarımlar kalmıştı oyunu tekrar oynayacak vaktim yok valla
zaten oyunu bitirdikten sonra bu başarım hilesini yapıyorum
Bu tarz gereksiz başarımlar benim de canımı sıkıyor o yüzden salıyorum oyunu tam başarımla uğraşmıyorum. Profilimde yapmadığım başarımın yapılmış olarak gözükmesi canımı sıkar çünkü.

bence hesabın değerini düşüren bir şey çünkü gidip o başarımları ne zaman alındığına bakabiliyorsun ve hepsinin aynı saat ve dakikada alındığını gördüğün an hiçbir değeri kalmıyor bir başarı sen onun için çabaladığında değerli olur.

Geri