Neler Yeni

Steam'de verilen Ücretsiz oyunlar bizdemi kalıyor

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
nası

nasıl ya ben bir sürü paralı oyunu beleş yakaladım aylardır da bende. o zaman bu oyunu destekleme amaçlı tanıtım falan
Bazi oyunlar suresiz beles oluyo. Bazilari hafta sonuna kadar. Hoi4 yapimcisi paradox interactive degil bedava oyun vermek kuruşluk dlc bile vermez . 😁

.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
O oyunlar alınca kalan oyunlardır.Mesela ben de for honoru kalıcı almıştım, ancak bu oyunda sadece belli bir süre oynamaya izin verildi.
Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Eger oyunun steam sayfasinda fiyatin uzeri cizik ve 0 tl gosteriyosa o oyunlar ekleniyo kalici olarak.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Bazi oyunlar suresiz beles oluyo. Bazilari hafta sonuna kadar. Hoi4 yapimcisi paradox interactive degil bedava oyun vermek kuruşluk dlc bile vermez . 😁

.
Aynen ya oyunu satın aldım bu indirimde, full dlc paketi 75 tl.(Dlcsiz aldım.)Sadece gelibolu dlcsi oyunla aynı fiyatta şaka gibi. :D

Emirhan65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
Peki ben oyunu yükleyip oyunun dosyalarını başka bir klosöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı cidden çok istiyorum

Son düzenleme:

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Hocam ben dirt rally ve total war shogun 2 yi zamanında almıştım ücretsiz yapıldıgında ve hala profilimde?
Hoi4 sadece 2 günlüğüne oynaması ücretsiz oldu diye biliyorum

Emirhan65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
Nasıl evet ya? Kaç kişi yazmış bir de!
Hayır sadece ücretsiz oynayabiliyorsun o süre boyunca.
Peki Oyunun Dosyasını başka bir klasöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı çok istiyorum.

Son düzenleme:

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
hoi4 oynamak istiyorsan 19 saatliğine bedava oynayabilirsin sonra satın alman gerekecek

Emirhan65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
hoi4 oynamak istiyorsan 19 saatliğine bedava oynayabilirsin sonra satın alman gerekecek
Peki Oyunun Dosyasını başka bir klasöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı çok istiyorum.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
O şekilde yapamazsın, başka türlü bir yöntemi varsa da bilmiyorum. O kadar istiyorsan süren bitmeden oynamaya bak derim.

Emirhan65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
Oyuna steamden giriş yapamıyorum ama yerel dosyalara göz ata basarak ordan çalıştırabiliyorum

Son düzenleme:
Top Bottom