Steamdeki dolandırıcı çocuk

Fake.roxy

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba bu ss ini attığım arkadaş 2 yıl önce benim steam hesabımı çalıp VAC yedirten bu bebe bide dolandırıcılığa sarkmış bu arkadaşı bi iyi ban attırak ben zaten şikayeti mi yazdım sizde yazarsanız bana inanırsanız ne mutlu bana ;-;
1639511872106.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bu ss ini attığım arkadaş 2 yıl önce benim steam hesabımı çalıp VAC yedirten p*ç krusu bide dolandırıcılığa sarkmış bu arkadaşı bi iyi ban attırak ben zaten şikayeti mi yazdım sizde yazarsanız bana inanırsanız ne mutlu bana ;-;Alıntıyı görüntüle
Anlattıgına göre önceden de dolandırıcıymış zaten

Arkadaşlar merhaba bu ss ini attığım arkadaş 2 yıl önce benim steam hesabımı çalıp VAC yedirten p*ç krusu bide dolandırıcılığa sarkmış bu arkadaşı bi iyi ban attırak ben zaten şikayeti mi yazdım sizde yazarsanız bana inanırsanız ne mutlu bana ;-;Alıntıyı görüntüle
küfürü sil uyarı yersin

ama intikam alcam ondan o vac banın bedelini ödicek envanterde 20 TL lik kasa var satamıyom içim acıyor ya
Siber Güvenliğe şikayet edebilirsin. Hesabı Türkiye üzerinden yasaklanacaktır. Sahte kredi kartı linkleri ve dolandırıcılık yapmak gibi suçlar da Siber güvenlik gayet iyi ilgileniyor. Veya "zaman var" dersen uğraşıp Steam'dan VAC yedirttirmeye çalışabilirsin.

Geri