Lord PC dolandırıcı mı ?

haklı olabilirsiniz ama böyle küfür ettiğiniz zaman haksız oluyorsunuz yanlış anlamayın onu savunmuyorum sizide savunmuyorum tarafsız olmaya çalışıyorum
Küfür etmedim.

@rookie27 konuyu silmeyi düşünmüyorum çünkü davalanacak kadar büyük bir eleştiri yapmadım sadece gördüğümü anlattım ama başımı ağrıtabilirler.

Hele biraz videolarında bakalım.
Tipik bir mahalle bilgisayarcısının kazıklayacak yeni kişiler bulma umuduyla YT'de açtığı bir kanal olabilir.
Bir shorleck Holmes değiliz ama...

Hele biraz videolarında bakalım.
Tipik bir mahalle bilgisayarcısının kazıklayacak yeni kişiler bulma umuduyla YT'de açtığı bir kanal olabilir.
Bir shorleck Holmes değiliz ama...
Vatanda çalışıyor gelişmiş mahalle Bilgisayarcısı yani 🙂
@rookie27 konuyu silmeyi düşünmüyorum çünkü davalanacak kadar büyük bir eleştiri yapmadım sadece gördüğümü anlattım ama başımı ağrıtabilirler.
Belli olmaz kanka bu işler 👍

Vatanda çalışıyor gelişmiş mahalle Bilgisayarcısı yani 🙂

Belli olmaz kanka bu işler 👍
Demek Mahalle Bilgisayarcısı Vol 2.1 sürümünde
Sorun yok.
Leveli düşük.
İlk deneme de bölümü geçemesekte bir kaç deneme ile bölümü 3 yıldızla geçeriz.

@rookie27 hocam artık sizde konuyu silin diyorsunuz ben konumu sildirtirken bana neden sildirtiyorsun diye üzün atmıştınız
şimdi anlamışsınızdır neden sildirttiğimi.

Konuya gelirsem sildirebilirsiniz yayında hakaret etti bana ben silinmesini istemiştim

Konu linki
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lord-atreus-dolandirici-sitenin-linkini-paylasiyor.415136/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"****" bu küfür olmuyor mu? daha önce biriside böyle yorum yapmıştı az kalsın mahkemelik oluyordu. @Araba iyi bilir
neyi ben biliyorum anlamadım

@rookie27 hocam artık sizde konuyu silin diyorsunuz ben konumu sildirtirken bana neden sildirtiyorsun diye üzün atmıştınız
şimdi anlamışsınızdır neden sildirttiğimi.

Konuya gelirsem sildirebilirsiniz yayında hakaret etti bana ben silinmesini istemiştim

Konu linki
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lord-atreus-dolandirici-sitenin-linkini-paylasiyor.415136/

neyi ben biliyorum anlamadım
senin konun da birisi hakaret etmişti ona, oda sana ve hakaret eden kişiye yayında hakaret etmişti

senin konun da birisi hakaret etmişti ona, oda sana ve hakaret eden kişiye yayında hakaret etmişti
yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleydi

yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleydi
evet benzer şeyler yaşandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,754
Üyeler
191,160
Son üye