-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Birini dolandırdığı yok sadece yalan söyleyip clickbait yapıyor eh bu da dolandırıcılığın yasal hâli.
Küfür etmedim.haklı olabilirsiniz ama böyle küfür ettiğiniz zaman haksız oluyorsunuz yanlış anlamayın onu savunmuyorum sizide savunmuyorum tarafsız olmaya çalışıyorum
Şimdi sana da dava açarEn son lordumun azizleri onu övmek adına konu açıyordu burada ve banlandılar. Siz kimsiniz ki lorduma bunları diyorsunuz? Kemalim ay Lordum yapmaz.
Yok. Lordum yapmaz.Şimdi sana da dava açar
Vatanda çalışıyor gelişmiş mahalle Bilgisayarcısı yaniHele biraz videolarında bakalım.
Tipik bir mahalle bilgisayarcısının kazıklayacak yeni kişiler bulma umuduyla YT'de açtığı bir kanal olabilir.
Bir shorleck Holmes değiliz ama...
Belli olmaz kanka bu işler@rookie27 konuyu silmeyi düşünmüyorum çünkü davalanacak kadar büyük bir eleştiri yapmadım sadece gördüğümü anlattım ama başımı ağrıtabilirler.
Demek Mahalle Bilgisayarcısı Vol 2.1 sürümündeVatanda çalışıyor gelişmiş mahalle Bilgisayarcısı yani
Belli olmaz kanka bu işler
neyi ben biliyorum anlamadım"****" bu küfür olmuyor mu? daha önce biriside böyle yorum yapmıştı az kalsın mahkemelik oluyordu. @Araba iyi bilir
senin konun da birisi hakaret etmişti ona, oda sana ve hakaret eden kişiye yayında hakaret etmişti@rookie27 hocam artık sizde konuyu silin diyorsunuz ben konumu sildirtirken bana neden sildirtiyorsun diye üzün atmıştınız
şimdi anlamışsınızdır neden sildirttiğimi.
Konuya gelirsem sildirebilirsiniz yayında hakaret etti bana ben silinmesini istemiştim
Konu linki
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lord-atreus-dolandirici-sitenin-linkini-paylasiyor.415136/
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyi ben biliyorum anlamadım
yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleydisenin konun da birisi hakaret etmişti ona, oda sana ve hakaret eden kişiye yayında hakaret etmişti
evet benzer şeyler yaşandısenin konun da birisi hakaret etmişti ona, oda sana ve hakaret eden kişiye yayında hakaret etmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleydi