Neler Yeni

Steamdeki oyunları ücretsiz oynayabilme (nowacs ) , çalışıyor mu?

Reaksiyon skoru
77
Youtubeda kanalları var ve tüm oyunları açabildiklerini söylüyorlar kendi uygulamaları üzerinden. Dolandırıcılık mı yoksa gerçekten açık kapı durumu mu var ?

Bilmiyorum dostum ama steam tools var

Yalan dolan ya muhtemelen uygulama kayıtlı paylaşımlı hesaplara yönlendiriyor sen isim şifre yazmıyorsun uygulama kendisi hallediyor o işi

Legal olarak öyle bir şey olamaz
Legal olduğunu söylemedim hocam , işin teknolojisiyle ilgileniyorum belki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalan dolan ya muhtemelen uygulama kayıtlı paylaşımlı hesaplara yönlendiriyor sen isim şifre yazmıyorsun uygulama kendisi hallediyor o işi
Böyleyse bile sürdürülebilir ve sorunsuz bir sistem olabilir mi

Legal olduğunu söylemedim hocam , işin teknolojisiyle ilgileniyorum belki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyleyse bile sürdürülebilir ve sorunsuz bir sistem olabilir mi
Olur tabii zaten bahsettiğim şekilde bu işi daha uygun fiyata yapan siteler var bu elemanın aylık üyelik için istediği fiyata yıllık üyelik satan yerler var ve bahsettiğim sistemi kullanıyorlar. Videoda dikkat edersen steam kapat aç yapıyor paylaşım hesabına geçiyor

Sanırsam o da steamtoolsu kullanıyor.
Guiye ihtiyaç duymadan da Manuel olarak kullanabiliyorsun steamtoolsu.
Steamın davranış biçimini değiştirdiği için steam bunu algılar ve banlar isterse.

Koalageddon uygulaması da kendini steam taraflı çalışıyordu steam yasakladı.

1.png

Gerçek olsa bile altında illa ki bir şey vardır. Crack'ten ne farkı kaldı o zaman?

Selamlar Uygulamanın yapımcısı benim ben ve 1 arkadaşım beraber geliştiriyoruz. Öncelikle burada belirttiğiniz sorulara cevap vermek isterim daha sonra aklımdaki fikirleri ve geleceğe dair hayallerimizden bahsetmek isterim.

Öncelikle Sistemimiz Steamtools gibi bir program kullanmıyor baştan aşşağıya kendimizin yaptığı bir uygulama.

Herhangi bir şekilde paylaşımlı hesap olayı yok bunu size burada kanıtlayamam ama dilerseniz videodan bakabilir dilersenizde discorddan yazarsanız her türlü yayın açıp gösterebilirim.

Crackten ne farkı var denilmiş olay şu değiştirilmiş oyun dosyalarıyla oynamıyorsun orjinal oyunu satın almış biri nasıl oyun oynuyorsa sende aynı şekilde oynuyorsun oyun dosyalarını Steam üzerinden indiriyorsun her şey orjinal Crack diye bir şey içermiyor.

Son konuya gelirsek Steam bunu farkedip hesapları banlayabilir mi Kesinlikle bunu yapamaz bunu yapabilmesi için Steam politikasını değiştirmesi gerekir çünkü eğerki oyunları biz satmıyoruz sadece kiralıyoruz politikasıyla ilerlerse ne bu açığı kapatabilir nede hesabını banlayabilir zaten anlamasıda bir nevi imkansız çünkü bizim herhangi bir şekilde serverlarla işimiz yok tamamiyle istemciyi kandırıp oyun varmış gibi gösterip indirtme sağlıyoruz.

Geleceğe yönelik hayallerimiz ise bu piyasada dahada büyümek biz dünyada daha kimsenin başaramayacağı Satın alınmamış bir hesapta Denuvo'lu bir oyunu açmayı başardık dünyada ben örneğini görmedin varsada ben farketmemişimdir özür dilerim.

Geleceği dair olan hayallerimizden biride buradan gelen kazanç ile daha önce eşi benzeri görülmemiş bir oyun yapmak bunun için belli miktarda bir paraya ihtiyacımız var bizde buradan kazanmaya çalışıyoruz.

Aklınızdaki olan farklı sorular var ise yazarsanız cevaplarım eleştirileriniz varsa veya bende daha bilgili arkadaşlar varsada bilmediğim şeyleri yazarsanız kendimi dahada geliştirip bu piyasada türklerinde olabilceğini herkese göstermiş olurum.

Geri