4GBişlemci
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Youtubeda kanalları var ve tüm oyunları açabildiklerini söylüyorlar kendi uygulamaları üzerinden. Dolandırıcılık mı yoksa gerçekten açık kapı durumu mu var ?
Legal olarak öyle bir şey olamazYoutubeda kanalları var ve tüm oyunları açabildiklerini söylüyorlar kendi uygulamaları üzerinden. Dolandırıcılık mı yoksa gerçekten açık kapı durumu mu var ?
Sistemlerinin steam toolsdan daha düzgün olduğunu falan da açıklıyorlarBilmiyorum dostum ama steam tools var
Legal olduğunu söylemedim hocam , işin teknolojisiyle ilgileniyorum belkiLegal olarak öyle bir şey olamaz
Böyleyse bile sürdürülebilir ve sorunsuz bir sistem olabilir miYalan dolan ya muhtemelen uygulama kayıtlı paylaşımlı hesaplara yönlendiriyor sen isim şifre yazmıyorsun uygulama kendisi hallediyor o işi
Olur tabii zaten bahsettiğim şekilde bu işi daha uygun fiyata yapan siteler var bu elemanın aylık üyelik için istediği fiyata yıllık üyelik satan yerler var ve bahsettiğim sistemi kullanıyorlar. Videoda dikkat edersen steam kapat aç yapıyor paylaşım hesabına geçiyorLegal olduğunu söylemedim hocam , işin teknolojisiyle ilgileniyorum belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyleyse bile sürdürülebilir ve sorunsuz bir sistem olabilir mi
Kullanım kolaylığıGerçek olsa bile altında illa ki bir şey vardır. Crack'ten ne farkı kaldı o zaman?
Ben onu mu söyledimKullanım kolaylığı