Steam'den 32 dolara kadar oyun/oyunlar önerisi

Ghost of Tsushima ve banishers ghosts of new eden bakarsın istersen.
Başlamıştım da iki oyuna da pc format attıgım için bir daha indirmek istemedim :D
İstersen gireriz hocam a way out varsa sende
Bahsettiğin ikinci oyun güzele benziyor hocam, bunuda attım listeme. Oynayacak kimsem olmadığı için almamıştım A way out, Cs oynarsan girebilirim elom düşüktür yeni kasmaya başladım bilgin olsun.

The Long Dark, Frostpunk (Epicte tüm DLC'leri çok ucuz), Hades, Hollow Knight, Dying Light serisi
Hades ve Hollow dışında hepside Epic platformunda mevcut hocam. Hollow ikinci kez önerildi galiba alacağım onuda ekledim listeme teşekkürler. Dying Light 2'yi beğenmediğimden iade ettim DL1 oyununa baştan başlayacağım. Sağol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son ilkokula-ortaokula giderken oynamıştım, DE oynamamıştım. Amazon Prime gaming fırsatından yararlanıp ücretsiz aldım hocam yükleyip oynayacağım. Önerin için sağol.

ELinize sağlık hocam, 2 gündür bu konuyla rastlaşıyorum güzel tavsiyelerin var. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bahsettiğin ikinci oyun güzele benziyor hocam, bunuda attım listeme. Oynayacak kimsem olmadığı için almamıştım A way out, Cs oynarsan girebilirim elom düşüktür yeni kasmaya başladım bilgin olsun.
cs oynamıyorum da a way out girebiliriz hocam

Hades ve Hollow dışında hepside Epic platformunda mevcut hocam. Hollow ikinci kez önerildi galiba alacağım onuda ekledim listeme teşekkürler. Dying Light 2'yi beğenmediğimden iade ettim DL1 oyununa baştan başlayacağım. Sağol :)

En son ilkokula-ortaokula giderken oynamıştım, DE oynamamıştım. Amazon Prime gaming fırsatından yararlanıp ücretsiz aldım hocam yükleyip oynayacağım. Önerin için sağol.

ELinize sağlık hocam, 2 gündür bu konuyla rastlaşıyorum güzel tavsiyelerin var. Teşekkürler.
Hogwarts Legacy için düşünceleriniz nelerdir, oynayan kullanıcı var mıdır dostlar? Bu oyun güzelse onun haricinde bir 15 dolar daha ekleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,430
Üyeler
186,066
Son üye
tzcyunus
Geri