outlastArkadaşlar max 7 TL ye oyun arıyorum tür olarak korku olmasın yeter. Aslında max payne 1 almayı düşünüyorum ama belki hoşuma giden başka bir şey olur önerilerinizi bekliyorum.
The hunterArkadaşlar max 7 TL ye oyun arıyorum tür olarak korku olmasın yeter. Aslında max payne 1 almayı düşünüyorum ama belki hoşuma giden başka bir şey olur önerilerinizi bekliyorum.
Left4Dead2 , Asetto Corsa , Just Cause 3, The Witcher 2 , Tomb Raider , This War Of Mine , Half Life 2 , Speed Runners, Sniper Ghost Warrior 3 , Aragami , Sherlock Holmes : The Devil's Daughter,Arkadaşlar max 7 TL ye oyun arıyorum tür olarak korku olmasın yeter. Aslında max payne 1 almayı düşünüyorum ama belki hoşuma giden başka bir şey olur önerilerinizi bekliyorum.
Little NightmaresArkadaşlar max 7 TL ye oyun arıyorum tür olarak korku olmasın yeter. Aslında max payne 1 almayı düşünüyorum ama belki hoşuma giden başka bir şey olur önerilerinizi bekliyorum.
Assetto CorsaArkadaşlar max 7 TL ye oyun arıyorum tür olarak korku olmasın yeter. Aslında max payne 1 almayı düşünüyorum ama belki hoşuma giden başka bir şey olur önerilerinizi bekliyorum.
görmemiştim kusura bakmakorku olmasın dedim ama bu var bende zaten.