Neler Yeni

Steamden alamadigim pahalı oyunları torrentten indirme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhabalar pahalı oyunları alacak bütçem yok ama birkaç tanesini torrentten indireyim diyorum oyunindir.vip ve 1337x siteleri güvenilir diye önerdi arkadaşlar oyunindir.vip sitesinden indirmeye başladım ama 60kb hizi geçmiyor acaba yanlış biseyler mı yapıyorum? diğer sitede 1 dolar kayıt parası istiyor kredi kartı bilgisi felan biraz düşündürdü beni daha önce kullananiniz var mi yardımcı olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Telli
oynamak istediğiniz oyun game pass'de var mı? varsa en mantıklısı game pass olacaktır.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
Arkadaşlar merhabalar pahalı oyunları alacak bütçem yok ama birkaç tanesini torrentten indireyim diyorum oyunindir.vip ve 1337x siteleri güvenilir diye önerdi arkadaşlar oyunindir.vip sitesinden indirmeye başladım ama 60kb hizi geçmiyor acaba yanlış biseyler mı yapıyorum? diğer sitede 1 dolar kayıt parası istiyor kredi kartı bilgisi felan biraz düşündürdü beni daha önce kullananiniz var mi yardımcı olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
13lü site para falan istemiyor ve gayet hızlıdır genelde, freegog var bi de.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Torrentte tracker olayı var eğer ona hiç bakmadiysan çok yavaş indirir yada indirdiğin site kötüdür

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13lü site para falan istemiyor ve gayet hızlıdır genelde, freegog var bi de.
Hocam başta 1 dolar kayıt ücreti diyor parası sıkıntı değilde kredi kartı giriyoruz biraz korktum sonradan sıkıntı olur mu diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrentte tracker olayı var eğer ona hiç bakmadiysan çok yavaş indirir yada indirdiğin site kötüdür
Hiç bilgim yok hocam oyunindir.vip indirmeyi baslatinca Chrome üstünden indirmeye çalışıyor

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Hocam başta 1 dolar kayıt ücreti diyor parası sıkıntı değilde kredi kartı giriyoruz biraz korktum sonradan sıkıntı olur mu diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bilgim yok hocam oyunindir.vip indirmeyi baslatinca Chrome üstünden indirmeye çalışıyor
Klasik torrenti yükle para yok reklam var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,438
Üyeler
167,842
Son üye
kancanali