S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
kabul etme bir şey olmaz iki adımlı doğrulama yapYa beyler 2-3 gün önce bıçak aldım. 10 tane Çinli'den istek geldi. Ben bunların isteğini kabul etmeden itemlerimi falan çalamazlar değil mi? Arkadaşımın başına gelmişti bi ara, Steam onayı falan istemeden 3-4 tane skini çalındı.
kabul etme bir şey olmaz iki adımlı doğrulama yap
istek onaylarsan sadece mesaj atarlar fake site atarlar e spor takımımıza basvur gibi link atarlar steam giriş yeri gelir hesap gider
Hesabı gizliye alsam mı diye düşünüyorum.Yok eklemediğin sürece hiçbir şey olmaz. Eklersen de mesaj ile csgo turnuvamız var katılmak ister misin diyip bir site atıyor oraya giriş yapmanı istiyor steam hesabınla. Giriş yaptığın anda geçmiş olsun
bıçağı sergilemeyeceksen almanın hiç manası yok kiHesabı gizliye alsam mı diye düşünüyorum.
Bıcağın geçmişini kimden kime geçtiğini görebiliyorlarHesabı gizliye alsam mı diye düşünüyorum.
Ne alaka kanka oyun içinde kullanmka için alırsın bıçağıbıçağı sergilemeyeceksen almanın hiç manası yok ki
O da var tabii ama profile girdiğin de millet de görsün yani. Şahsen envanter gizliyse direkt dolandırıcı gözüyle bakıyorum ben çoğu öyle oluyor çünküNe alaka kanka oyun içinde kullanmka için alırsın bıçağı
neden envanteri gizli olanlar dolandırıcı oluyor hocamO da var tabii ama profile girdiğin de millet de görsün yani. Şahsen envanter gizliyse direkt dolandırıcı gözüyle bakıyorum ben çoğu öyle oluyor çünkü
alakasız benceneden envanteri gizli olanlar dolandırıcı oluyor hocam
Aynısı benim başıma geldi çünkü. 2019'da falandı dolandırılmıştım 300 lira. Adam beni engelledi yan hesaptan baktım envanteri direkt gizliye almış. Çoğunluüu dolandırıcı değildir de şüpheli diyelim.neden envanteri gizli olanlar dolandırıcı oluyor hocam
bıcağı olup envanteri gizli olan herkes neden dolandırıcı oluyor hocam onu anlamadım benAynısı benim başıma geldi çünkü. 2019'da falandı dolandırılmıştım 300 lira. Adam beni engelledi yan hesaptan baktım envanteri direkt gizliye almış. Çoğunluüu dolandırıcı değildir de şüpheli diyelim.