Steam'den dolara geçtikten sonra oyun alan var mı?

selcukhan

80+
Reaksiyon skoru
71
Başlık bir ironidir. Tabikide alan vardır ama bana tüm oyunlar pahalı geliyor. 6$ diyorumki 200₺. Vazgeçiyorum. Bir tek ben mi böyleyim. Game bass üyeliği vesaire ile geçiştirmek daha mantıklı. Çok saçma bir durum değil mi?...

Başlık bir ironidir. Tabikide alan vardır ama bana tüm oyunlar pahalı geliyor. 6$ diyorumki 200₺. Vazgeçiyorum. Bir tek ben mi böyleyim. Game bass üyeliği vesaire ile geçiştirmek daha mantıklı. Çok saçma bir durum değil mi?...
%90 indirimli oyunları falan aliyorum hocam, left 4 dead 1 yoktu onu aldım mesela 57 cent.

Ne oyunu DLC bile hatta oyun içi bir skin gibi bişey bile alamıyorum :D. Zaten alıcağım önemli oyunları aldımda ilerde çıkcak büyük yapımlara nasıl para yeticek üzülüyorum.

dolara geçtikten sonra keyfi oyun incelemeyi bile bıraktım steamde en azından bakardım :D:

hocam valla su ıtem satısta satılan hesapları toplu sekılde buldum hıkayelı oyunları tek tek denıyorum ıstersen sana da verım

Pahalı gibi değil zaten pahalı kardeşim bin TL oyun mu olur Allah'ını seversen her şey çığrından çıktı artık

Csden kasa düşürüp biriken paramla alıyorum.

1-2 tane alıyorum. Max. 10$'lık bakıyorum artık. Eskiden 300₺'lik AAA oyunlardan buralara düştüm :/

Almayı bırak steami bile açmıyorum

Arkadaşlarla oynamak için elden ring almıştım sadece.

Ben alıyorum. DLC'de alıyorum indirimdeyken, hatta oyun içi para birimi bile alıyorum lazım oldukça.

CS'
Csden kasa düşürüp biriken paramla alıyorum.
KASA DÜŞÜYO AMA ANAHTAR ALCAK PARA YOK XD

Dolardan öncede almıyordum ihtiyar (y) ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,833
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri