Neler Yeni

Steamden iade hakkında

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?
1638263256795.png

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Genelde en geç 2 günde cevap geliyor iade karta olursa 2-3 gün de gelir Steam cüzdana iade ediyorsa max 24 saat

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Bence yetişmez. Paranın hesaba geçmesi de 24 saat kadar sürüyor. 24 saat kadar (bekliyor) olarak gözüküyor. Kullanamıyorsun.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Karta iade yapmadıysan genelde 1-2 saat içinde onaylanıp 24 saatlik bekleyen bakiye kısmına geçer. Ardından kullanılabilir olur. Nadiren daha uzun sürede onayladıkları oluyor. Umarım indirimlerin sonuna kadar yetişirsin.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karta iade yapmadıysan genelde 1-2 saat içinde onaylanıp 24 saatlik bekleyen bakiye kısmına geçer. Ardından kullanılabilir olur. Nadiren daha uzun sürede onayladıkları oluyor. Umarım indirimlerin sonuna kadar yetişirsin.
31 saati kalmış indirimin, Bekleyen bakiye kısmına geçti, umarım en kısa sürede kullanılabilir olur.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Keşke arkadaşlarını dinlemeseydin. Zaten ilk oyunun fiyatı 2.70 sen paketle almışsın çok daha ucuza gelmiş, neden iade etmişsin anlamak mümkün değil ki ilk oyunda gayet güzel bir oyundur bide ucuz yani. Boşuna iade etmişsin.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke arkadaşlarını dinlemeseydin. Zaten ilk oyunun fiyatı 2.70 sen paketle almışsın çok daha ucuza gelmiş, neden iade etmişsin anlamak mümkün değil ki ilk oyunda gayet güzel bir oyundur bide ucuz yani. Boşuna iade etmişsin.
G.O.T.Y olanını almak için .

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İadeler 2 saati aşmamanız ve 14 günü geçirmemeniz durumlarında iadesi %90 kabul olur ve genelde tam bir gün sonra hesabınıza iade gelir talebiniz kabul edildikten sonra.

semihgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
semih gürü
Gereksiz bir iade olmuş. Ayrıca hesabınızda yarın kullanabilir olarak gözükür.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
İade onaylandıktan sonra iade miktarı 24 saat sonra kullanılabilir olarak Steam hesabına aktarılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,413
Üyeler
167,974
Son üye
Kabaozgur61
Top Bottom