Steamden iade hakkında

YigitIsTaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?
1638263256795.png

26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Genelde en geç 2 günde cevap geliyor iade karta olursa 2-3 gün de gelir Steam cüzdana iade ediyorsa max 24 saat

26 Kasımda steamden Witcher trilogy paketini satın aldım ancak sonrasında arkadaşlarım bana iade etmemi ve sadece witcher 2 ve witcher 3 G.O.T.Y almamı söylediler ve bende biraz önce iade talebi oluşturdum ve paramın steam hesabıma gelmesini istedim indirimi bitmesine 32 saat var sizce 32 saat içerisinde iade alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Bence yetişmez. Paranın hesaba geçmesi de 24 saat kadar sürüyor. 24 saat kadar (bekliyor) olarak gözüküyor. Kullanamıyorsun.

Karta iade yapmadıysan genelde 1-2 saat içinde onaylanıp 24 saatlik bekleyen bakiye kısmına geçer. Ardından kullanılabilir olur. Nadiren daha uzun sürede onayladıkları oluyor. Umarım indirimlerin sonuna kadar yetişirsin.

Karta iade yapmadıysan genelde 1-2 saat içinde onaylanıp 24 saatlik bekleyen bakiye kısmına geçer. Ardından kullanılabilir olur. Nadiren daha uzun sürede onayladıkları oluyor. Umarım indirimlerin sonuna kadar yetişirsin.
31 saati kalmış indirimin, Bekleyen bakiye kısmına geçti, umarım en kısa sürede kullanılabilir olur.

Keşke arkadaşlarını dinlemeseydin. Zaten ilk oyunun fiyatı 2.70 sen paketle almışsın çok daha ucuza gelmiş, neden iade etmişsin anlamak mümkün değil ki ilk oyunda gayet güzel bir oyundur bide ucuz yani. Boşuna iade etmişsin.

Keşke arkadaşlarını dinlemeseydin. Zaten ilk oyunun fiyatı 2.70 sen paketle almışsın çok daha ucuza gelmiş, neden iade etmişsin anlamak mümkün değil ki ilk oyunda gayet güzel bir oyundur bide ucuz yani. Boşuna iade etmişsin.
G.O.T.Y olanını almak için .

İadeler 2 saati aşmamanız ve 14 günü geçirmemeniz durumlarında iadesi %90 kabul olur ve genelde tam bir gün sonra hesabınıza iade gelir talebiniz kabul edildikten sonra.

Gereksiz bir iade olmuş. Ayrıca hesabınızda yarın kullanabilir olarak gözükür.

İade onaylandıktan sonra iade miktarı 24 saat sonra kullanılabilir olarak Steam hesabına aktarılır.

Geri