oyun Gamepass'te varsa ve kısa süren bir oyun ise Gamepass al.Elimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?
Şu an şunu istiyorum dediğim bir oyun yok.oyun Gamepass'te varsa ve kısa süren bir oyun ise Gamepass al.
be olsam steam kütüphanemde çok oyun olsun diye alırımElimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?
saniyed 2 mb iniyo .)Valla gamepass nimet ya. Normalde yüzüne bakmadığım oyunları indiriyorum bakıyorum falan bazıları güzelmiş diyorum DOOM eternal gibi. 500 mbit net olunca tabii kolay oluyor o ayrı ama çok güzel bir his.
Gamepass ama kütüphane o kadar geniş değil gibiElimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?
Benim gibi haftada 1-2 pc geçebilen biri için game pass mantıklı değil. 60tl dediğin Katana ZERO içinse 15tl alınırElimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?