Steam'den oyuna para vererek almak mantıklı mıdır ?

Reaksiyon skoru
11
Ekran görüntüsü 2025-08-03 014113.webp
Arkadaşlar steam'den oyun koleksiyonu için 10 adet oyun alıyorum da toplam 2k yapıyor. Sizce bu alttaki oyunlara bu paralar verilir mi ?
Ekran görüntüsü 2025-08-03 014059.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-03 014123.webp

bf1 bitirip bf4 hikayesine başladım. aşırı boş olarak yorumlayabilirim. yada beni hiç sarmadı. şahsi fikrim olarak sevmedim 4 ü. bitirip kapatıp yüzüne bakmadım. Online problemli atıp duruyor.

bf1 bitirip bf4 hikayesine başladım. aşırı boş olarak yorumlayabilirim. yada beni hiç sarmadı. şahsi fikrim olarak sevmedim 4 ü. bitirip kapatıp yüzüne bakmadım. Online problemli atıp duruyor.
hocam peki bf4 çıkarsam diğer 9 oyun alınır mı ?

oyun olarak sadece steam kullanıyorum + cs2 sandık kasıyorum kabuslar kasası 2.40 dolar indirim zamanı bunları satıp biraz da ben ekleyerek alıyorum %90 indirimli bulunca direk çekiyorum istersen arkadaş ekle

Koleksiyon yapıp hesap dizecek olan parasını düşünmez genelde. Eğer oynarım falan da diyorsan bana göre BF 3-4 günümüzde alınmaz. A Way Out güzel oyundur fakat 9 dolar etmez. Listede parasına değecek sadece Doom'lar ve Detriot görebiliyorum, bir de türü seviyorsan Sifu.

Koleksiyon yapıp hesap dizecek olan parasını düşünmez genelde. Eğer oynarım falan da diyorsan bana göre BF 3-4 günümüzde alınmaz. A Way Out güzel oyundur fakat 9 dolar etmez. Listede parasına değecek sadece Doom'lar ve Detriot görebiliyorum, bir de türü seviyorsan Sifu.
hocam peki bu fiyatlarda almamı önerdiğin oyunlar var mıdır acaba ?

hocam peki bu fiyatlarda almamı önerdiğin oyunlar var mıdır acaba ?
Fiyatları ve senin hangilerini oynayıp oynamadığını bilemem fakat benim hesaptaki çoğu oyunu öneririm. İndirimlere bayağı var o yüzden istersen Doom'ları ve Detroit'i al, indirim döneminde de beğendiğin olursa onları alırsın.

Hocam,Detroit,AWO ve indirimi fazla olduğu için Battlefield 4 alınır ancak diğer oyunlar hakkında açık konuşayım pek fikrim yok

bir uygulama var. Steamda oyunlara para vermeden steam üzerinden indirip oynayabiliyorsun (online oyunlar hariç).

Geçen yıldan beri kullanan var banlanmadı hesabı. En kötü sıfır bir steam hesabı açıp oynarsın. Profilinde bile gözüküyor oynadığın. DLC programı da var. Oyuna sahipsen DLC leri ücretsiz indirebiliyorsun ets2 oynayanlar iyi bilir.

Fiyatları ve senin hangilerini oynayıp oynamadığını bilemem fakat benim hesaptaki çoğu oyunu öneririm. İndirimlere bayağı var o yüzden istersen Doom'ları ve Detroit'i al, indirim döneminde de beğendiğin olursa onları alırsın.
hocam diablo 4 23 dolara düşmüş sence verilir mi ?

hepsi bedavadan aldım detroit hariç epicgames sağolsun. bana sorarsan almazdım ama online için alırdım sen bilin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam diablo 4 23 dolara düşmüş sence verilir mi ?
bence verilir öyle oyun seviyorsan al durma sevdiysen poe2 alırsın ilerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,343
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard
Geri