Steam'den ücretsiz oyun aldığını iddia eden program

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar az önce steam üzerinden bedava oyun eklediğini iddia eden ve bunu kendi yazdığı programla yapan birine youtube da denk geldim arkadaş Türk

Video: video linki

ben bunu kendinde olan oyunları otomatik açmasını sağlamak için yazdığını düşünüyorum hani şu win+R "steam://install/appID" ile yapılan işlemi yapıyor gibi
gerçek mi? yada mümkün mü? bilemedim izleyip yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba arkadaşlar az önce steam üzerinden bedava oyun eklediğini iddia eden ve bunu kendi yazdığı programla yapan birine youtube da denk geldim arkadaş Türk

ben bunu kendinde olan oyunları otomatik açmasını sağlamak için yazdığını düşünüyorum hani şu win+R "steam://install/appID" ile yapılan işlemi yapıyor gibi
Hikaye imkansız böyle bir şey olması

Bunlara inanmayın. Korsan kullanıcısıyım yıllardır ayriyetten bir korsan sitenin moderatörüyüm böyle aksiyonlara girmektense korsana karşı değilseniz oraya yönelmek daha mantıklı. Korsan oyunu steame ekleyebiliyorsunuz zaten ama ordan almış gibi değil dış oyun olarak.

evet bende yer yer korsan deniyorum oyunu almadan önce korsandan bi kısmını oynuyorum beğenirsem alıyorum banada saçma geldi bu program arka planda ne dönüyor onu merak ettim yazılım bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara inanmayın. Korsan kullanıcısıyım yıllardır ayriyetten bir korsan sitenin moderatörüyüm böyle aksiyonlara girmektense korsana karşı değilseniz oraya yönelmek daha mantıklı. Korsan oyunu steame ekleyebiliyorsunuz zaten ama ordan almış gibi değil dış oyun olarak.
banada hikaye geldi imkanı yok. kodlamada ne yapmış onu merak ettim sadece

evet bende yer yer korsan deniyorum oyunu almadan önce korsandan bi kısmını oynuyorum beğenirsem alıyorum banada saçma geldi bu program arka planda ne dönüyor onu merak ettim yazılım bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

Hocam steam in duvarı öyle dosya sürükleyip geçilecek kadar dandik değildir.
Tuzak program Allah Bilir ne yürütüyorlar arkada.

Büyük ihtimalle indire basınca korsan iniyor bu yüzden online oyunlarda olmuyor. Arkadaşa helal olsun diyelim.

Hocam steam in duvarı öyle dosya sürükleyip geçilecek kadar dandik değildir.
Tuzak program Allah Bilir ne yürütüyorlar arkada.
hocam bide hala izlenmeye devam ediyor şuan. insanlar yaradığıyla ilgili yorum yapmış sahte oldukları aşikar... buna kanacak ve deneyecek küçük yaşta izleyiciler olabilir. ve indirip zarara girebilirler ona üzülüyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,924
Üyeler
184,246
Son üye
tugbamtemizlik
Geri