FurkanIIy
80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 saat önce gamesatış.com sitesinden 25 TL'ye içinde Mount & Blade II: Bannerlord bulunan bir Steam hesabı satın aldım. Hesaba giriş yapabildim fakat oyunu indirmeye çalıştığımda Kaspersky (Antivirüs programı) şöyle bir hata verdi.
Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDS
angerousObject.Multi.Generic;;Yüksek;Tam;Steam;steam.exe;E:\Steam\steam.exe;E:\Steam;7340;DESKTOP-0VN689V\PC;Etkin kullanıcı;Bulut Koruması
Sebebi nedir acaba? Sonuçta bu Steam değil mi yani nasıl virüs bulaşabilir ki
NOT: Satın aldığım yerden herhangi bir EXE, RAR vb. resim dahi alıp indirmedim sadece metin şeklinde hesap bilgilerini kopyala yapıştır yaptım.
şu işaret var sanırım kendi kendine emojiye dönüşmüş
Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDS
NOT: Satın aldığım yerden herhangi bir EXE, RAR vb. resim dahi alıp indirmedim sadece metin şeklinde hesap bilgilerini kopyala yapıştır yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradaArkadaşlar yaklaşık 3-4 saat önce gamesatış.com sitesinden 25 TL'ye içinde Mount & Blade II: Bannerlord bulunan bir Steam hesabı satın aldım. Hesaba giriş yapabildim fakat oyunu indirmeye çalıştığımda Kaspersky (Antivirüs programı) şöyle bir hata verdi.
Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDSangerousObject.Multi.Generic;;Yüksek;Tam;Steam;steam.exe;E:\Steam\steam.exe;E:\Steam;7340;DESKTOP-0VN689V\PC;Etkin kullanıcı;Bulut Koruması