Neler Yeni

Steam'den virüs bulaşması mümkün mü?

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 saat önce gamesatış.com sitesinden 25 TL'ye içinde Mount & Blade II: Bannerlord bulunan bir Steam hesabı satın aldım. Hesaba giriş yapabildim fakat oyunu indirmeye çalıştığımda Kaspersky (Antivirüs programı) şöyle bir hata verdi.

Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDS:DangerousObject.Multi.Generic;;Yüksek;Tam;Steam;steam.exe;E:\Steam\steam.exe;E:\Steam;7340;DESKTOP-0VN689V\PC;Etkin kullanıcı;Bulut Koruması
Sebebi nedir acaba? Sonuçta bu Steam değil mi yani nasıl virüs bulaşabilir ki
NOT: Satın aldığım yerden herhangi bir EXE, RAR vb. resim dahi alıp indirmedim sadece metin şeklinde hesap bilgilerini kopyala yapıştır yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yaklaşık 3-4 saat önce gamesatış.com sitesinden 25 TL'ye içinde Mount & Blade II: Bannerlord bulunan bir Steam hesabı satın aldım. Hesaba giriş yapabildim fakat oyunu indirmeye çalıştığımda Kaspersky (Antivirüs programı) şöyle bir hata verdi.

Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDS:)angerousObject.Multi.Generic;;Yüksek;Tam;Steam;steam.exe;E:\Steam\steam.exe;E:\Steam;7340;DESKTOP-0VN689V\PC;Etkin kullanıcı;Bulut Koruması
NOT: Satın aldığım yerden herhangi bir EXE, RAR vb. resim dahi alıp indirmedim sadece metin şeklinde hesap bilgilerini kopyala yapıştır yaptım.
arada :D şu işaret var sanırım kendi kendine emojiye dönüşmüş

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,079
İsim
göksel yurtcan

Bugün, 3.09.2021 19:16:21;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish\CrashUploader.Publish.exe;CrashUploader.Publish.exe;D:\SteamLibrary\steamapps\downloading\261550\bin\CrashUploader.Publish;Dosya;Tespit edildi;Kötü amaçlı nesne tespit edildi;Tespit edildi;UDS:DangerousObject.Multi.Generic;;Yüksek;Tam;Steam;steam.exe;E:\Steam\steam.exe;E:\Steam;7340;DESKTOP-0VN689V\PC;Etkin kullanıcı;Bulut Koruması
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada :D şu işaret var sanırım kendi kendine emojiye dönüşmüş
hocam arada virüs programları kafayı yiyebiliyor steamde sıkıntı olduğunu sanmam

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Mehmet emre börekçi
Steam'in cloud protectionunu virüs olarak görmüş galiba :ROFLMAO:

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Steam'den virüs bulaşmaz, bulaşması için çakma Steam falan indirmen lazım :D Steam Cloud'u virüs olarak algılamış herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,808
Üyeler
172,740
Son üye
Ceydadeğirmenci
Top Bottom