Oynarsın cs'nin içinde özel ekleme var.Steam'de parayla hiçbir şey almadım, arkadaş da ekleyemiyorum doğal olarak. Peki böyle iken arkadaşlarla CS:GO hiç mi oynayamam?
Oynayabilirsin neden oynayamayasın?
Oynarsın.
Arkadaşın davet kodunu sana söyler sen de davet edersin ve birlikte oynayabilirsiniz.
İyi bariOynarsın cs'nin içinde özel ekleme var.
Eğer seninde arkadaşının da 5 dolar kısıtlaması duruyor ise cs içinde davet gönderince gitmiyor (daha doğrusu bende gitmemişti ilk steam ı indirince 2 sene önce) sonra 5 dolar kısıtlaması kalkan bir arkadaşım gelip hepimizi arkadaş ekleyip bizi lobide toplamıştı.İyi bari
Çok teşekkür ederim yardımınız için, hemen davet kodunu deniyorum.
Çok çok teşekkürler
Ama mesela senin 5 dolar kısıtlaman duruyor ama arkadaşının ki açık arkadaşının seni steamden ekleyebilir ve herturlu oynayabilirsiniz.Eğer seninde arkadaşının da 5 dolar kısıtlaması duruyor ise cs içinde davet gönderince gitmiyor (daha doğrusu bende gitmemişti ilk steam ı indirince 2 sene önce) sonra 5 dolar kısıtlaması kalkan bir arkadaşım gelip hepimizi arkadaş ekleyip bizi lobide toplamıştı.
Hayır iki kişinin de 5$ kısıtlaması var. O şekilde oluyor mu onu sormak istedim.Eğer seninde arkadaşının da 5 dolar kısıtlaması duruyor ise cs içinde davet gönderince gitmiyor (daha doğrusu bende gitmemişti ilk steam ı indirince 2 sene önce) sonra 5 dolar kısıtlaması kalkan bir arkadaşım gelip hepimizi arkadaş ekleyip bizi lobide toplamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama mesela senin 5 dolar kısıtlaman duruyor ama arkadaşının ki açık arkadaşının seni steamden ekleyebilir ve herturlu oynayabilirsiniz.
İyi bari
Çok teşekkür ederim yardımınız için, hemen davet kodunu deniyorum.
Çok çok teşekkürler
O zaman hem oyun içinden davet kodu ile hemde Steam üzerinden arkadaş eklenmiyor(2 sene önce bu şekildeydi belki düzeltmişlerdir)Hayır iki kişinin de 5$ kısıtlaması var. O şekilde oluyor mu onu sormak istedim.
Hocam işte burda ilk steam indirince benimde arkadaşın da kısıtlaması vardı ve hiçbir türlü oyun içinden davet kodu veya arkadaş ekleyemiyorduk(belki düzeltmişlerdir eskiden böyleydi)Oyun içinden fareyi sağ tarafa kaydır, orda 4 tane sekme olacaktır
Alıntıyı görüntüle
Alttaki + simgesine tıkla, orada "kodu kopyala" diye bir bölüm var, fareyi oraya getir kod gözükecektir.
Aynı şekilde arkadaşın tarif ettiğim yere girsin, kodu yazsın ve davet etsin.
Dostum 2-3 senedir böyle bu.O zaman hem oyun içinden davet kodu ile hemde Steam üzerinden arkadaş eklenmiyor(2 sene önce bu şekildeydi belki düzeltmişlerdir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işte burda ilk steam indirince benimde arkadaşın da kısıtlaması vardı ve hiçbir türlü oyun içinden davet kodu veya arkadaş ekleyemiyorduk(belki düzeltmişlerdir eskiden böyleydi)
O zaman biz denediğimiz zaman oyunda bir problem vardı ikimizde de kısıtlama olduğu için hiçbir türlü birbirimize davet kodu gönderdiğimiz zaman gitmiyordu.Dostum 2-3 senedir böyle bu.
Daha eskisinde nasıldı bilemiyorum.
Oyunu kapatıp açtığınız zaman düzelecektir bazen lobi Bug'a düşüyor ve davet gitmiyor.O zaman biz denediğimiz zaman oyunda bir problem vardı ikimizde de kısıtlama olduğu için hiçbir türlü birbirimize davet kodu gönderdiğimiz zaman gitmiyordu.