- Bütçe
- 300
Mouse Link Bunu almayı düşünüyorum fakat dikişli kenarın ne farkı var onu öğrenmek istedim ? Ve bunu önerir misiniz ?
Dikişli kenarın ne farkı oluyor hocamGayet güzel
Devamlı temizleme ile uğraşmak istemiyorsanız önermiyorum. Ter toz kir tutuyor mouse kaymıyo öyle olunca temizliyorum ayda 2 kez falan.Mouse Link Bunu almayı düşünüyorum fakat dikişli kenarın ne farkı var onu öğrenmek istedim ? Ve bunu önerir misiniz ?
Bunu alın. Profesyonel fps oyuncusuyum. Kendim kullanıyorum çok memnunum.Mouse Link Bunu almayı düşünüyorum fakat dikişli kenarın ne farkı var onu öğrenmek istedim ? Ve bunu önerir misiniz ?
Bunu alın. Profesyonel fps oyuncusuyum. Kendim kullanıyorum çok memnunum.
kenarları dikişli olduğundan kenarları daha yıpranmıyor. bende dikişsiz var yıllardır kullanıyorum evet ilk günkü gibi değil ama yırtılmadı da kolumda da hissettirmiyor.Dikişli kenarın ne farkı oluyor hocam
Arkadaşın bahsettiği kirlenme muhabbeti sende de oluyor mu ?kenarları dikişli olduğundan kenarları daha yıpranmıyor. bende dikişsiz var yıllardır kullanıyorum evet ilk günkü gibi değil ama yırtılmadı da kolumda da hissettirmiyor.
Hocam açılmıyor linkBunu alın. Profesyonel fps oyuncusuyum. Kendim kullanıyorum çok memnunum.
evet ama bu kumaş olanların hepsi için geçerli.Arkadaşın bahsettiği kirlenme muhabbeti sende de oluyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam açılmıyor link