Neler Yeni

Steel Series Arctis 1 Ses Sorunu

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
Halihazırda sizlerinde bildiği gibi " Steel Series Arctis 1 " kulaklığı BIM mağazalarına gerçekten uygun fiyatlı bir şekilde geldi fakat CS:GO'da gerçekten sesler çok boğuk geliyor bu sorun sadece bende mi yaşandı yoksa bu kulaklığı temin edip bu sorunu yaşayanlar oldu mu ? Bu sorunun herhangi bir çözümü var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
Halihazırda sizlerinde bildiği gibi " Steel Series Arctis 1 " kulaklığı BIM mağazalarına gerçekten uygun fiyatlı bir şekilde geldi fakat CS:GO'da gerçekten sesler çok boğuk geliyor bu sorun sadece bende mi yaşandı yoksa bu kulaklığı temin edip bu sorunu yaşayanlar oldu mu ? Bu sorunun herhangi bir çözümü var mı ?
Evet dostum arctis 1 in sürücüleri çok da iyi değil, wirelles modelinde arctis 7 nin sürücüleri kullanılmıştı 1 maalesef öyle değil yine de çok da kötü olmamalı SteelSereis Engine 3 ile ince ayar yapabilirsin bir bakmanı tavsiye ederim orda çeşitli ses profilleri de mevcut belki 1 tanesi işine yarar.

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet dostum arctis 1 in sürücüleri çok da iyi değil, wirelles modelinde arctis 7 nin sürücüleri kullanılmıştı 1 maalesef öyle değil yine de çok da kötü olmamalı SteelSereis Engine 3 ile ince ayar yapabilirsin bir bakmanı tavsiye ederim orda çeşitli ses profilleri de mevcut belki 1 tanesi işine yarar.
Steel Seriesin programını kulaklık ile birlikte kullanamıyoruz malesef denediğimde desteklenmiyor gibi bir hata ile karşı karşıyaydım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam selamlar
Kulaklığın bu sorununu ilk sizde duydum yapabileceğiniz çözümleri yazayim

Eger kasanın on portuna taktıysanız jakları değiştirip arka anakart portuna takın
Durum hala aynıysa bunun tersini uygulayın

Eger yukarıdaki çözüm ise yaramadıysa kulaklığı telefona takın sesi deneyin
Eger telefonda da aynı ise garantiye gönderin veyahut iade edin

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
steelseries engine 3 den oynadığın oyunun eklentisini kur ve anakartına bağla kulaklığı

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar
Kulaklığın bu sorununu ilk sizde duydum yapabileceğiniz çözümleri yazayim

Eger kasanın on portuna taktıysanız jakları değiştirip arka anakart portuna takın
Durum hala aynıysa bunun tersini uygulayın

Eger yukarıdaki çözüm ise yaramadıysa kulaklığı telefona takın sesi deneyin
Eger telefonda da aynı ise garantiye gönderin veyahut iade edin
Telefonda ve genel bilgisayar kullanımında kulaklık gayet güzel fakat işin rengi cs ye girdiğimde değişiyor sesler boğuklaşıyor anlam veremediğim bir olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

steelseries engine 3 den oynadığın oyunun eklentisini kur ve anakartına bağla kulaklığı
Bu eklentileri nerden kurabilirim ? + olarak kulaklık anakarta bağlı

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Telefonda ve genel bilgisayar kullanımında kulaklık gayet güzel fakat işin rengi cs ye girdiğimde değişiyor sesler boğuklaşıyor anlam veremediğim bir olay

O zaman driver vs guncelle cozumunu bir suru şey deneyerek bulabilirsin ama net olarak şu sebepten ötürü diyemiyorum çünkü kulaklıklar cok garip birinde olan sorun diğerinde yok filan onun için random cozum bulman lazım

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

steelseries engine 3 dedim ya

DaWage

80+
Bende bimden aldım cs de silah sesleri baya değişik geliyor boğuk gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,228
Üyeler
162,657
Son üye
Jameloy
Top Bottom