- Bütçe
- 300
Bu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum. Dışarı çıkarken, müzik dinlerken ve film izlerken kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum. Drop Plus önermeyin, oyun oynamıyorum.
Rehber - Bim'e gelecek Arctis 1 350 TL olan Kulaklık Alınır Mı ?Sorusunun Cevabı
Selamlar Donanım Arşivi Forum üyeleri Bugün başlıkta gördüğünüz sorunun cevabını size açıklayacağım ki forumun bitki örtüsünü değiştirebilelim Malum 3 kişiden 5' i hayatında kulaklık görmemiş gibi bu soruyu soruyor. Kulaklığımızın Teknik Özelliklerinden Bahsedelim Kullanım Alanı : Gaming...forum.donanimarsivi.com
Evet kesinlikle arctis 1
Wireless'ın tek farkı kablosuz olması başka da fark yok.İkisi de aynı.Arkadaşlar Arctris 1 BİM'den alacağım. Wireless değil, kablolu kulaklık haberiniz olsun. Ses kalitesi ve ergonomi olarak Arctris 1 daha mı iyidir?
Yardim pesindeyseniz yardim edeyimArkadaşlar Arctris 1 BİM'den alacağım. Wireless değil, kablolu kulaklık haberiniz olsun. Ses kalitesi ve ergonomi olarak Arctris 1 daha mı iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o iş gerçekten öyle değil, değil mi?
Arctis 1 bence.
Arctis 1.
Arctis 1 tam sana göre gibi duruyor.
Tam senlik kulaklık arctis 1
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Arctis 1 alacağım ama içimde bir kuşku var. Belki konuşulmuştur, bilmiyorum ama internetteki fiyatına göre bu kadar ucuz olması beni kuşkulandırıyor. Defolu, outlet ya da 2. kalitedem yapılıp, satılma ihtimali nedir?Arctis 1 tercih ederdim.
Sıfırdır bence o ihtimal. Öyle bir şey olsa Bim belirtirdi.Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Arctis 1 alacağım ama içimde bir kuşku var. Belki konuşulmuştur, bilmiyorum ama internetteki fiyatına göre bu kadar ucuz olması beni kuşkulandırıyor. Defolu, outlet ya da 2. kalitedem yapılıp, satılma ihtimali nedir?
Yardim pesindeyseniz yardim edeyim
Makara pesindeyseniz vaktimi harcamayın.