Neler Yeni

Steel Series Prime+ alınır mı ?

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
bütçe max 1k oyuncu faresi arıyorum f/p açısından en iyi model coolermaster mm730 model olarak buldum kendi çapımda yaptığım arıştırmalarda ama bu ürünü kullanan çok az kişi var çok az yorum var o yüzden vazgeçtim sırada steel series prime+ var 950tl ye alınır mı ? daha iyi bir öneriniz var mı varsa detaylı özellikleri ile tavsiye ederseniz sevinirim. sensörü daha iyi swicleri daha kaliteli vs.

CharlesPolat

80+ Bronze
bütçe max 1k oyuncu faresi arıyorum f/p açısından en iyi model coolermaster mm730 model olarak buldum kendi çapımda yaptığım arıştırmalarda ama bu ürünü kullanan çok az kişi var çok az yorum var o yüzden vazgeçtim sırada steel series prime+ var 950tl ye alınır mı ? daha iyi bir öneriniz var mı varsa detaylı özellikleri ile tavsiye ederseniz sevinirim. sensörü daha iyi swicleri daha kaliteli vs.
Eskiden kullanıyordum bir sorun yaşamadım tek kablosu yırtılmıştı biraz ama bozulma falan olmadı

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali nyx
steelseriesi genel olarak önermem fare ve kulaklık kullandım, sürücüler ve malzeme kalitesi olarak sorun yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,351
Üyeler
170,708
Son üye
Burak598599
Top Bottom