Neler Yeni

Yardım Steelseri̇es Arti̇cs 9 Geri̇ İade

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
Kulaklıgı hepsi burada üzerinden aldım ama sanırım kanunen mi anlamadım iade ediceğim yerde hijyen açısından geri iade bulunmamaktadır yazıyor doğrumu?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Dogru
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5k ya ver bana

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,229
İsim
Oğuz Oğuz
Kulaklıgı hepsi burada üzerinden aldım ama sanırım kanunen mi anlamadım iade ediceğim yerde hijyen açısından geri iade bulunmamaktadır yazıyor doğrumu?
Kulaklıklar hijyenik ürün sayıldığı için Amazon hariç iade alan yer görmedim.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
ürünlerde bazı bileşenler ve hijyenik ürün kapsamına giren ürünler geri iadesi mümkün degil hocam, sözleşmede de yer alıyor kutu açılımı olmadıysa mümkün tabi ama bunu araştır bence , kesin bir şekilde böyleyse ya kullanıcaksın yada ufak bir zararla satmak zorunda kalıcaksın kötü bir durum geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünlerde bazı bileşenler ve hijyenik ürün kapsamına giren ürünler geri iadesi mümkün degil hocam, sözleşmede de yer alıyor kutu açılımı olmadıysa mümkün tabi ama bunu araştır bence , kesin bir şekilde böyleyse ya kullanıcaksın yada ufak bir zararla satmak zorunda kalıcaksın kötü bir durum geçmiş olsun
geri iade yaptım hepsiburadayla konusup bakalım olmazsa geri gelir sıkıntı yok ya

Top Bottom