Neler Yeni

Steelseries Aerox 3 Wireless Alınır mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Bütçe
1000
Arkadaşlar bu mouse’u almayı düşünüyorum fiyatına değer mi 7 aydır deathhader v2 kullanıyordum fakat malzeme kalitesi sorunlu olduğu için değiştirmek istiyorum evet sensör gerçekten kaliteli ama malzeme kalitesiz olunca soğuyor insan maksimum 1000 lira bütçe ile bundan daha iyi mouse var mıdır

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar bu mouse’u almayı düşünüyorum fiyatına değer mi 7 aydır deathhader v2 kullanıyordum fakat malzeme kalitesi sorunlu olduğu için değiştirmek istiyorum evet sensör gerçekten kaliteli ama malzeme kalitesiz olunca soğuyor insan maksimum 1000 lira bütçe ile bundan daha iyi mouse var mıdır

Gereksiz pahalı rival 3 wireless aldım bunun yerine gayet memnunum. Batarya bittiğinde şarj etmek yada kablolu kullanmak yerine yedek pili takıp devriyeli kablosuz kullanıyorum.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz pahalı rival 3 wireless aldım bunun yerine gayet memnunum. Batarya bittiğinde şarj etmek yada kablolu kullanmak yerine yedek pili takıp devriyeli kablosuz kullanıyorum.
Kullandıkları sensör ve switchler aynı mı ve rival 3’te ptfe skatez var mı ?

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

Ben bu fiyata yakın sana aerox 9 wireless veririm .d

Juiclair0

80+ Silver
Kullandıkları sensör ve switchler aynı mı ve rival 3’te ptfe skatez var mı ?
skatez bilmiyorum ama kaliteli mousepad ile hiç sıkıntı yaşamadım. soldaki rival sağdaki aerox sensörler aynı.
resim_2022-07-15_181651936.png

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Juiclair0

80+ Silver

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik

Yillar icinde tus yeri asiniyormus
Bu yuzden 2 versyonu var hatta
Rival3 ise pilli ve dehset pil yiyormus

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Yillar icinde tus yeri asiniyormus
Bu yuzden 2 versyonu var hatta
Rival3 ise pilli ve dehset pil yiyormus
Evet ve pilli model istemiyorum şahsen pil değiştirmekle uğraşacağıma şarjda oynarım daha iyi 2. versiyonunda aşınma olayı var mı zaten 1. versiyon alınmaz ptfe skatez yok

Freix

80+ Bronze
2.si bir arkadaş rival 3 demiş rival 3 TrueMove Core(300 IPS) optik kullanıyor aerox 3 TrueMove Air(400 IPS) optik kullanıyor aradaki 100 fark gerçdkten fazla ani tepkimeleri daha hızlı gerçekleştirirsin. 3.sü malzeme kalitesi olarak aradaki farkı da düşünürsek ztn rival 3 ile aerox 3 arasında fark olacağı belli. 4.sü birisi aerox 9 demis o mouse daha cok lol dota gibi oyuncular için tasarlanmış 12 macro düğmeli bir model ve 25gr'dan fazla ağırlık farkı var. 5.si düz teflon skatez ile geliyor aerox 3 değiştirmek isteyebilirsin. 6.sı 100lü aralıklar ile 200-18.000 dpi arası değiştirilebilir optiğe sahir aerox 3. Yani kısaca söyledikleri mouseler pekte aerox 3ün rakibi sayılmazlar eğer değerlendirirsende glorious model o var pixart sensöre sahip(3370) fakat şarjı 70 saatlik kullanım süresi sunuyor(aerox 3 200saat) bu özellikleri değerlendirip alabilirsin.
+ Delikli model sevmiyorsan prime wireless'a bakabilirsin.
+18 temmuz'da amazon prime day günleri başlıyor o tarihi bekleyip 100-150tl indirmli fiyatla(tahmini) almanı tavsiye ederim.[/url]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajda biraz karışıklık olmuş anlarsın umarım

Top Bottom