SteelSeries Apex 5 vs Corsair Strafe RGB Klavye

Hangi Klavye

• Steelseries Apex 5

Oylar: 7 70.0%
  • Corsair Strafe RGB

Oylar: 3 30.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
Asla alınmaz kendisi mekanik bile değil corsair strafe de silent switch kullanıyor sessizlik isterseniz alın ama önerim k68 ya da k70.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex 5 önerenleri dinleme teknik olarak şu klavyeyle aynı şekilde çalışıyor.

Asla alınmaz kendisi mekanik bile değil Corsair strafe de silent switch kullanıyor sessizlik isterseniz alın ama önerim k68 ya da k70.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex 5 önerenleri dinleme teknik olarak şu klavyeyle aynı şekilde çalışıyor.

Mekanik sevmiyorum ondan Apex 5 :D sessiz olucak çat çat çat o ne öyle daktilo mu kullanıyoruz

Mekanik sevmiyorum ondan Apex 5 :D sessiz olucak çat çat çat o ne öyle daktilo mu kullanıyoruz
Mekanik olmayana da o kadr para verilmez eğer sessiz olmak mesele ise apex 5 in amacı sesli olmak strafe hem makanik hem de cherry mx silent switchler kullanıyor çevrimiçi şu anda umarım bakar @Mehmet Yılmaz gerçekten adama apex 5 aldıracaklar durdurun şunları asla alınmaması gerek 300tllik ama 800tlye satılan klavyedir

Mekanik olmayana da o kadr para verilmez eğer sessiz olmak mesele ise apex 5 in amacı sesli olmak strafe hem makanik hem de cherry mx silent switchler kullanıyor çevrimiçi şu anda umarım bakar @Mehmet Yılmaz gerçekten adama apex 5 aldıracaklar durdurun şunları asla alınmaması gerek 300tllik ama 800tlye satılan klavyedir

Haklısın apex 5 'e gelene kadar alınacak birsürü klavye bulunuyor :D

Hibrit bir klavyeye o kadar para vermek saçma bence.
Bildiğin mekanik hisli klavye hani mesela 300tlm falan olsa ben de gamepower rampage outemu switch alacağıma g213 k55 mk110 gibi mekanik hisli klavyelerden alırım kaliteyi önemseyerek ama 800tl böyle bir klavyeye vermek saçmalık ötesi.

Apex 5-Apex 3 gibi klavyelere para vermeyin. O paraya alınacak ürünler değiller yazık paranıza.

Bildiğin mekanik hisli klavye hani mesela 300tlm falan olsa ben de gamepower rampage outemu switch alacağıma g213 k55 mk110 gibi mekanik hisli klavyelerden alırım kaliteyi önemseyerek ama 800tl böyle bir klavyeye vermek saçmalık ötesi.
Tamamen kişisel tercih meselesi. Ben 300 TL de vermem o klavyeye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,267
Üyeler
185,245
Son üye
kkutay
Geri