Neler Yeni

Çözüldü✓ Steelseries Apex 5 VS MSI Vigor GK50 Low Profil

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
En sessiz switch hangisidir arkadaşlar?

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Razer Ornata Chroma V2: Kol destek yastığı var test ettim itopyada baya güzel yumuşacık , ses açma kapatma tekerleğide var ancak Mekanik değil bu yüzden almaktan vazgeçtim

MSI Vigor GK50 Low Profil: Beyaz Switch'li Mekanik bir klavye çok beğendim basması çok güzel ve tuşları kısa etekli rgbler baya yayılıyor ancak ne kol destek yastığı var ne de ses tekerleği var böyle bir klavyede en azından tekerlek olmasını beklerdim. Evet fiyatına göre belki yastık fazla bir şey olabilir ancak tekerlek ne kadar maliyetli olabilir ki alttarafı bi tekerleği koymuyorlar sadece tekerlek olsaydı direk alıcaktım yastık şart değil

MSI Vigor u almayı düşünüyorum ancak kol desteği olmasa bile en azından tekerlek olmasını çok istiyordum. Sizce 1000tl'ye böyle bir klavye gayet iyi mi?
Eğer aynı kalitede 1000tl civarında hem tekerlek ve yastıklı (yastık şart değil) mekanik bir klavye varsa önerir misiniz

1000 liraya iyi klavye alınmaz.

illa bin liraya alacam diyorsan

ama ben almazdım. attığın klavyelerden bazıları mekanik bile değil.

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
razer ın klavyesi membran zaten mekanik olmadığını söyledim ben sadece bundakli gibi yastıklı ve tekerlikli bu fiyata bir mekanik klavye var mı diye sormuştum xpg yi buldum

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Xpg'nin kırmızı switchlisini bulursan al. Mavi olanı kanser eder.

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
XPG' summoner'ın red switch i stokda yok bu yüzden vazgeçtim
bir kaç saat önce itopya'ya gittim steelseries apex 5 i denedim baya güzel ancak bir sorum var yarı membran yarı mekanik nedir? yani algılama hızı mekanikler kadar değil mi? veya basma ömrü mü kısa?
Mini ekranı çok hoşuma gitti özellikle tekerlek olsun multimedya tuşu olsun vigordan artıları fazla ancak fiyatıda bi okadar fazla
vigor - 1150tl
apex 5 - 2000tl
kullananlar varsa önerir misiniz artıları eksileri nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom