Neler Yeni

🔥İndirim SteelSeries Apex 7 TKL 1999TL

Maethril_

80+ Bronze

Maethril_

80+ Bronze

CptSpork

80+ Bronze
Değer mi hocam sizce brown switch diyor ama markası yazmıyor.
Zaten bi kaç gündür bu fiyatta öyle aman aman sıcak fırsat sayılmaz ama 100 tl daha fazla fiyata red switch olan modeli de var.

XPG Summoner bu klavyeye göre daha alt klasmanda. Bu daha iyidir ama summoner'de üzmez. Bana kalırsa bu iki klavyenin fiyatlarını takipte kalmak lazım özellikle steelseries'ler amazon üzerinde indirime girebilir. summoner'in de 11.11 veya 24.11 de indirime gireceğini düşünüyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Zaten bi kaç gündür bu fiyatta öyle aman aman sıcak fırsat sayılmaz ama 100 TL daha fazla fiyata red switch olan modeli de var.

XPG Summoner bu klavyeye göre daha alt klasmanda. Bu daha iyidir ama summoner'de üzmez. Bana kalırsa bu iki klavyenin fiyatlarını takipte kalmak lazım özellikle steelseries'ler amazon üzerinde indirime girebilir. summoner'in de 11.11 veya 24.11 de indirime gireceğini düşünüyorum.
Sizce kaça düşer Apex7 veya Summoner beklediğime değer mi? Şimdi almalı mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blackwidow v3 green nasıl bunlara göre? 1300tl. @CptSpork

Son düzenleme:

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Hocam ben brown switch aldım memnunum hem sessiz daha iyi oluyor kanımca

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Zaten bi kaç gündür bu fiyatta öyle aman aman sıcak fırsat sayılmaz ama 100 TL daha fazla fiyata red switch olan modeli de var.

Kardo logitech g213 var indirimde sanırım oda o nasıl marka olarak cok güvenli duruyorda kullanıs acısından fikrin bir duyumun varmı

Bünyamina

80+ Platinum
Alırı var mı sizce ?

CptSpork

80+ Bronze
Sizce kaça düşer Apex7 veya Summoner beklediğime değer mi? Şimdi almalı mıyım ?

Blackwidow v3 green nasıl bunlara göre? 1300tl. @CptSpork
Blackwidow 3 fiyatı eski blackwidowlara göre uygun eğer kalite düşürmedilerse o da iyi klavye ama razer green switch sesli, sessiz bişeyler arıyorsanız direk kaçın ondan
Kardo logitech g213 var indirimde sanırım oda o nasıl marka olarak cok güvenli duruyorda kullanıs acısından fikrin bir duyumun varmı
maalesef hocam bi bilgim yok hiç araştırmadımda çevremde kullananda yok

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Furkan Demir
Asus Rog Strix Sxope RX Trendyolda 1999₺ bugün sipariş ettim.

G213 mekanik değil + kronik sorunluymuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,174
Üyeler
163,438
Son üye
yusufsenns
Top Bottom