Tam olarak ne özelliği oluyor hocam fps oyuncusu değiilm çünkü bilmiyorumklavyede Wooting özelliği var o da rekabetci oyunların coğunda yasaklandı ama ben kulanıyorum ban yemedim hala
klavyedi tüm tuşların hasasiyeti kısaca w tuşuna mesela en ufak dokunuşda algılıyo space de daha geç algılılıyor bunun bütün ayarları bana ait değiştirebiliyorumTam olarak ne özelliği oluyor hocam fps oyuncusu değiilm çünkü bilmiyorum
artı olarak keycapsler ilk nesil apex serisine göre rezalet kötü.aktif olarak apex pro tkl 2023 kullanıyorum, bundan önce de apex 7 kullanıyordum. İki klavyemde de rgb ışıklar çok hızlı bozuldu alacak olanların haberi olsun. 7 adet tuşun şuan rgbsi bozuldu farklı renkte yanıyor. Apex 7'de aynı sorundu ama onda ekstra çift basma vs vardı. Şuanlık çift tıklama sorunum yok bakalım ne zaman oluşacak.
Güzel bi özellikmiş aslında fps oynasaydım almayı düşünürdümklavyedi tüm tuşların hasasiyeti kısaca w tuşuna mesela en ufak dokunuşda algılıyo space de daha geç algılılıyor bunun bütün ayarları bana ait değiştirebiliyorum
klavyeni garantiye gönderdinmi garantiye gönderince değişim kağıııdı veriyor değişim yapabiliyorsunaktif olarak apex pro tkl 2023 kullanıyorum, bundan önce de apex 7 kullanıyordum. İki klavyemde de rgb ışıklar çok hızlı bozuldu alacak olanların haberi olsun. 7 adet tuşun şuan rgbsi bozuldu farklı renkte yanıyor. Apex 7'de aynı sorundu ama onda ekstra çift basma vs vardı. Şuanlık çift tıklama sorunum yok bakalım ne zaman oluşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
artı olarak keycapsler ilk nesil apex serisine göre rezalet kötü.
Custom mod yaptım ama emin ol değişimden gelecek olan üründe de aynı sorun olucaktı. Papara gamerhub'a gittim geçenlerde arkadaşımı ziyarete ve orda da apex 7 klavyeler vardı. Hepsinin illahaki 2-3 tane rgb ışığı sorunluyduklavyeni garantiye gönderdinmi garantiye gönderince değişim kağıııdı veriyor değişim yapabiliyorsun
anladım olabilir klavyenik kronik sorunudur ona bişey diyemem ama bende bi sıkıntı yokCustom mod yaptım ama emin ol değişimden gelecek olan üründe de aynı sorun olucaktı. Papara gamerhub'a gittim geçenlerde arkadaşımı ziyarete ve orda da apex 7 klavyeler vardı. Hepsinin illahaki 2-3 tane rgb ışığı sorunluydu
Er ya da geç olucak hocam emin olabilirsiniz.anladım olabilir klavyenik kronik sorunudur ona bişey diyemem ama bende bi sıkıntı yok
Verebileceğim tek tavsiye sabit modda kullanmaya ve parlaklığı %100 de kullanmamaya özen gösterin en azından ömrü uzun olur.inşallah olmaz kulaklıkla baya uğraştım bunlada uğraşmak istemiyorum