Neler Yeni

🔥İndirim SteelSeries Apex Pro Mini Wireless 3500Tl

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

klavyede Wooting özelliği var o da rekabetci oyunların coğunda yasaklandı ama ben kulanıyorum ban yemedim hala​

Tam olarak ne özelliği oluyor hocam fps oyuncusu değiilm çünkü bilmiyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Tam olarak ne özelliği oluyor hocam fps oyuncusu değiilm çünkü bilmiyorum
klavyedi tüm tuşların hasasiyeti kısaca w tuşuna mesela en ufak dokunuşda algılıyo space de daha geç algılılıyor bunun bütün ayarları bana ait değiştirebiliyorum

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
arda
aktif olarak apex pro tkl 2023 kullanıyorum, bundan önce de apex 7 kullanıyordum. İki klavyemde de rgb ışıklar çok hızlı bozuldu alacak olanların haberi olsun. 7 adet tuşun şuan rgbsi bozuldu farklı renkte yanıyor. Apex 7'de aynı sorundu ama onda ekstra çift basma vs vardı. Şuanlık çift tıklama sorunum yok bakalım ne zaman oluşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aktif olarak apex pro tkl 2023 kullanıyorum, bundan önce de apex 7 kullanıyordum. İki klavyemde de rgb ışıklar çok hızlı bozuldu alacak olanların haberi olsun. 7 adet tuşun şuan rgbsi bozuldu farklı renkte yanıyor. Apex 7'de aynı sorundu ama onda ekstra çift basma vs vardı. Şuanlık çift tıklama sorunum yok bakalım ne zaman oluşacak.
artı olarak keycapsler ilk nesil apex serisine göre rezalet kötü.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
klavyedi tüm tuşların hasasiyeti kısaca w tuşuna mesela en ufak dokunuşda algılıyo space de daha geç algılılıyor bunun bütün ayarları bana ait değiştirebiliyorum
Güzel bi özellikmiş aslında fps oynasaydım almayı düşünürdüm

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Mesaj otomatik birleştirildi:

artı olarak keycapsler ilk nesil apex serisine göre rezalet kötü.
klavyeni garantiye gönderdinmi garantiye gönderince değişim kağıııdı veriyor değişim yapabiliyorsun

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali Tarık
Bunun yerine Gmmk2 alın daha iyi fiyat olarak da daha ucuz

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
arda
klavyeni garantiye gönderdinmi garantiye gönderince değişim kağıııdı veriyor değişim yapabiliyorsun
Custom mod yaptım ama emin ol değişimden gelecek olan üründe de aynı sorun olucaktı. Papara gamerhub'a gittim geçenlerde arkadaşımı ziyarete ve orda da apex 7 klavyeler vardı. Hepsinin illahaki 2-3 tane rgb ışığı sorunluydu :D

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Custom mod yaptım ama emin ol değişimden gelecek olan üründe de aynı sorun olucaktı. Papara gamerhub'a gittim geçenlerde arkadaşımı ziyarete ve orda da apex 7 klavyeler vardı. Hepsinin illahaki 2-3 tane rgb ışığı sorunluydu :D
anladım olabilir klavyenik kronik sorunudur ona bişey diyemem ama bende bi sıkıntı yok

Top Bottom