Steelseries Apex Klavyeler Nasıldır

Alex Mason

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Steelseries Apex klavyelerinden herhangi birini kullanan var mı varsa rahat mı

3 ve 5i asla almayın. İkisi de pahalı ama mekanik bile değil apex 3 membran apex 5 mekanik hisli.

Apex serisine aşığım resmen çok güzel. Tavsiye ederim.

3 ve 5i asla almayın. İkisi de pahalı ama mekanik bile değil apex 3 membran apex 5 mekanik hisli.
5 mekanik biliyordum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex serisine aşığım resmen çok güzel. Tavsiye ederim.
Sağol

Güzel klavyelerdir. Alacağınız modeli söylerseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz
Apex Pro

5 mekanik biliyordum ben

Sağol
Aslında mekanik klavye prensibiyle çalışan membran klavye diyebiliriz. Mekanik klavyelerde tuşun temas ettiği yerde metal bir parça bulunur ve o devreyi aktif hale getirir ve tuşa basılma bildirimi iletir. Apex 5'de ise o temas ettiği yerde metal yerine plastik var. Tepki süresi falan herşeyi aynı mekanik tuşlarla ama plastik olduğu için tuş basım ömrü normal mekanik switchlere göre daha az

Aslında mekanik klavye prensibiyle çalışan membran klavye diyebiliriz. Mekanik klavyelerde tuşun temas ettiği yerde metal bir parça bulunur ve o devreyi aktif hale getirir ve tuşa basılma bildirimi iletir. Apex 5'de ise o temas ettiği yerde metal yerine plastik var. Tepki süresi falan herşeyi aynı mekanik tuşlarla ama plastik olduğu için tuş basım ömrü normal mekanik switchlere göre daha az
Anladım sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,621
Üyeler
188,966
Son üye
Flex00
Geri