Alex Mason
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
Steelseries Apex klavyelerinden herhangi birini kullanan var mı varsa rahat mı
güzel klavyeSteelseries Apex klavyelerinden herhangi birini kullanan var mı varsa rahat mı
Güzel klavyelerdir. Alacağınız modeli söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirizSteelseries Apex klavyelerinden herhangi birini kullanan var mı varsa rahat mı
Görmüştümde sizlerden rahat mı diye öğrenmek istediminceleme video su
Üst segment klavyeler diyebilirimSteelseries Apex klavyelerinden herhangi birini kullanan var mı varsa rahat mı
5 mekanik biliyordum ben3 ve 5i asla almayın. İkisi de pahalı ama mekanik bile değil apex 3 membran apex 5 mekanik hisli.
SağolApex serisine aşığım resmen çok güzel. Tavsiye ederim.
Apex ProGüzel klavyelerdir. Alacağınız modeli söylerseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz
Aslında mekanik klavye prensibiyle çalışan membran klavye diyebiliriz. Mekanik klavyelerde tuşun temas ettiği yerde metal bir parça bulunur ve o devreyi aktif hale getirir ve tuşa basılma bildirimi iletir. Apex 5'de ise o temas ettiği yerde metal yerine plastik var. Tepki süresi falan herşeyi aynı mekanik tuşlarla ama plastik olduğu için tuş basım ömrü normal mekanik switchlere göre daha az5 mekanik biliyordum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağol
Anladım sağolunAslında mekanik klavye prensibiyle çalışan membran klavye diyebiliriz. Mekanik klavyelerde tuşun temas ettiği yerde metal bir parça bulunur ve o devreyi aktif hale getirir ve tuşa basılma bildirimi iletir. Apex 5'de ise o temas ettiği yerde metal yerine plastik var. Tepki süresi falan herşeyi aynı mekanik tuşlarla ama plastik olduğu için tuş basım ömrü normal mekanik switchlere göre daha az