SteelSeries Apex Pro UK 4249 TL

12.20 gibi görüştük stok olduğunu belirtti yola çıkacakken 12.45 de depodaki sıfır kapalı ürünün anahtarının kırık olduğunu belirtti ve gitmedim. Duruma şaşırdım açıkcası ama sağlık olsun hayırlı olsun güle güle kullanın.
Sultanbeyli miydi? Muhtemelen mağaza çalışanları veya tanıdığa falan vereceklerdi öyle bi bahane bulmuşlardır. Kapalı kutu ürünün anahtarını nasıl kırık olabilir, kırıksa da sen bunu nasıl bilebilirsin açmadan kutuyu?

Ben gittiğimde mağazada birisi sormuş sanırım, sorup dönelim almazlarsa size verelim dediler aldım ben de.

Sultanbeyli miydi? Muhtemelen mağaza çalışanları veya tanıdığa falan vereceklerdi öyle bi bahane bulmuşlardır. Kapalı kutu ürünün anahtarını nasıl kırık olabilir, kırıksa da sen bunu nasıl bilebilirsin açmadan kutuyu?

Ben gittiğimde mağazada birisi sormuş sanırım, sorup dönelim almazlarsa size verelim dediler aldım ben de.

Sultanbeyli hocam. Tam yola çıktım aradı beni siz gelmeden kontrol ettim klavyede kırık tuş varr falan dedi. Banada ilginç geldi ama sorgulamadım fazla.

Sultanbeyli hocam. Tam yola çıktım aradı beni siz gelmeden kontrol ettim klavyede kırık tuş varr falan dedi. Banada ilginç geldi ama sorgulamadım fazla.
Valla bantları üstünde. Ben de zaten 1-2 şey için gidecektim gitmişken bakayım dedim. Sabahın köründe de gitmek istemedim. Alamazsam da çok umrumda değildi, k55 rgb pro xt var işimi görüyor. Nasipte varmış.

Ürünün bantları üstünde bu konuyu vatana şikayet edin bence, saçmalamışlar.

Ekler

• IMG_3796.webp
    IMG_3796.webp
    389.5 KB · Hit: 75
2 sene mnce indirimle 2500 e almıştım bu fiyata çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşhir ise switchleri kontrol edin. en kötü keycap alır kullanırsınız güzel bir klavye

Bunlar tek switch herhalde ama atayım fotosunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13.30 gibi
son attiginiz fotonun sol ustunde swicth in versiyonu yaziyordur diye dusunuyorum ama cikmamis fotoda

Omni Switch 2 ise 2023 versiyondur, arada 6K bandina dusuyor

Omni Switch 3 ise son cikan versiyondur, piyasa degeri 9k civari

her halukarda hayirli olsun. sordugum saatler kapali kutu vardi, sonrasinda v2 olma ihtimaline karsi bi sogudum. sonrada kapali kutularin bittigini belirtti arkadaslar

son attiginiz fotonun sol ustunde swicth in versiyonu yaziyordur diye dusunuyorum ama cikmamis fotoda

Omni Switch 2 ise 2023 versiyondur, arada 6K bandina dusuyor

Omni Switch 3 ise son cikan versiyondur, piyasa degeri 9k civari

her halukarda hayirli olsun. sordugum saatler kapali kutu vardi, sonrasinda v2 olma ihtimaline karsi bi sogudum. sonrada kapali kutularin bittigini belirtti arkadaslar
Bence bu 1. Versiyon. Farkı benim için önemli değil muhtemelen. Tek yaptığım arada lol oynamak. Hala kullanmakla kullanmamak arasındayım, k55 rgb pro xt var ondan memnunun bi yandan.

Not: SN üstünde bi yerde 2023-05 diyor muhtemelen üretim tarihi

Ekler

• IMG_3799.webp
    IMG_3799.webp
    775.6 KB · Hit: 30
Bence bu 1. Versiyon. Farkı benim için önemli değil muhtemelen. Tek yaptığım arada lol oynamak. Hala kullanmakla kullanmamak arasındayım, k55 rgb pro xt var ondan memnunun bi yandan.

Not: SN üstünde bi yerde 2023-05 diyor muhtemelen üretim tarihi

evet hocam degerleri okuyunca gen 1 oldugunu farkettim bende.

kullanim aicinsan
gen2 gen1 den 10 kat
gen3 gen2ninde 11 kati daha hassas vs deselerde bence pro gamer olunmadigi surece bizim icin zerre bisey farkedecegini dusunmuyorum. milimetreninde onde biri daha yuksekte algilasa ne olacak derim kendim icin, esintiden mi tetiklicekler sonunda bu tuslari anlamadim

gule gule kullanin, icenize sinmezse satin cebe kar koyun

evet hocam degerleri okuyunca gen 1 oldugunu farkettim bende.

kullanim aicinsan
gen2 gen1 den 10 kat
gen3 gen2ninde 11 kati daha hassas vs deselerde bence pro gamer olunmadigi surece bizim icin zerre bisey farkedecegini dusunmuyorum. milimetreninde onde biri daha yuksekte algilasa ne olacak derim kendim icin, esintiden mi tetiklicekler sonunda bu tuslari anlamadim

gule gule kullanin, icenize sinmezse satin cebe kar koyun
Teşekkürler.
Ben de gerçek hayatta aman aman bir fark hissedilmeyeceği düşüncesindeyim ama bilmiyorum.

Geri