bende var gayet güzel ama mikrofonu kulaklıktan gelen sesi geri verebiliyor video falan çekersen yayın yaparsan filtre ayarlayabilirsin obstenJd 712 den memnun musun ? Herhangi bir sorun yaşadın mı? Belki alırım da
bende var gayet güzel ama mikrofonu kulaklıktan gelen sesi geri verebiliyor video falan çekersen yayın yaparsan filtre ayarlayabilirsin obstenJd 712 den memnun musun ? Herhangi bir sorun yaşadın mı? Belki alırım da
evet memnunum ses yüksekliği gayet iyi sürekli cs oynayan birisi olarak rahat bir şekilde ses kasabilirsin 7.1 ses kartı olması mükemmel bir artı parasına göre gerçekten f/p kulaklık eğer 200 civarlarında arıyorsan kesinlikle önerebileceğim kulaklık eksileride var tabii 3d ses kalitesi mükemmel denebilicek değil tabii ama orta düzey programı var indirebiliyorsun farkettiğim şey ses kartındaki tuşla 3d yi açtığımda programdakine göre daha düşük bir 3d performansı sunuyor ama programı açtığım zaman 3dyi hissedebiliyorumJd 712 den memnun musun ? Herhangi bir sorun yaşadın mı? Belki alırım da
ses kartı alsam ?Gaming kulaklık tabii, ama ses kasmaya uygun değil. Günlük kulanım, hikayeli oyunlarda vs. işine yarar ama güzel ses kasman zor.
Ses kartına para vereceğine kulaklığı satar üstüne para ekleyip çok daha iyi bir kulaklık alabilirsin.evet memnunum ses yüksekliği gayet iyi sürekli cs oynayan birisi olarak rahat bir şekilde ses kasabilirsin 7.1 ses kartı olması mükemmel bir artı parasına göre gerçekten f/p kulaklık eğer 200 civarlarında arıyorsan kesinlikle önerebileceğim kulaklık eksileride var tabii 3d ses kalitesi mükemmel denebilicek değil tabii ama orta düzey programı var indirebiliyorsun farkettiğim şey ses kartındaki tuşla 3d yi açtığımda programdakine göre daha düşük bir 3d performansı sunuyor ama programı açtığım zaman 3dyi hissedebiliyorum
Post automatically merged:
ses kartı alsam ?
satması ayrı dert insanla uğraşmak ayrı dert artı olarak çok kaliteli bir kulaklık o yüzden soruyorum usb ses kartı alsam 50 liraya falan iş görürmüSes kartına para vereceğine kulaklığı satar üstüne para ekleyip çok daha iyi bir kulaklık alabilirsin.
50 liralık ses kartından sana bir hayır gelmez kisatması ayrı dert insanla uğraşmak ayrı dert artı olarak çok kaliteli bir kulaklık o yüzden soruyorum usb ses kartı alsam 50 liraya falan iş görürmü
Windows ayarlarından sanal 7.1 açılabiliyor diye biliyorum.Arkadaşlar selam bugün steelseries arctıs 1 kulaklığı malum bime böylesine ucuz gelmişken kaçırmadan aldım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. James Donkey 712 gaming kulaklığa sahibim ondan bu kulaklığa geçince farkettiğim ilk şey ses yüksekliği oldu csgo'da en ufak ayak sesini duyarken(volume %59da)steelseries arctıs 1'de sesi fullememe rağmen ses kasamıyorum bir iki edindiğim bilgiye göre ses kartı alabilirmişim,doğrumudur veyahut ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.esen kalın...(anakartım asus tuf gaming b450m-pro kulaklığın jak girişleride direkt kasanın arkasından anakartıma bağlı)
onu açtım fakat ses yüksekliği gerçekten cs için hiç ideal değilWindows ayarlarından sanal 7.1 açılabiliyor diye biliyorum.
arctis 1 gaming bir kulaklık ses de kastırır ama çok iyi değildir bu konudaarctıcs 1 gaming kulaklık değildir ses kasamazsın daha çok film dizi video stüdyoo gibi şeyler için uygun
Oyun için alınacak bir kulaklık olmadığını düşünüyorum. Geri iade edebilirsiniz.onu açtım fakat ses yüksekliği gerçekten cs için hiç ideal değil
benim demek istediğimi anladı işte her kulaklıkla çok azda olsa ses kasarsın ama nerden geldiğini kestiremezsin ebn arctis in gaming odaklı olmadığını söylemek istedimarctis 1 gaming bir kulaklık ses de kastırır ama çok iyi değildir bu konuda
windows ve oyun sesini arttır ve bnece ses duyuluyor gayetArkadaşlar selam bugün steelseries arctıs 1 kulaklığı malum bime böylesine ucuz gelmişken kaçırmadan aldım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. James Donkey 712 gaming kulaklığa sahibim ondan bu kulaklığa geçince farkettiğim ilk şey ses yüksekliği oldu csgo'da en ufak ayak sesini duyarken(volume %59da)steelseries arctıs 1'de sesi fullememe rağmen ses kasamıyorum bir iki edindiğim bilgiye göre ses kartı alabilirmişim,doğrumudur veyahut ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.esen kalın...(anakartım asus tuf gaming b450m-pro kulaklığın jak girişleride direkt kasanın arkasından anakartıma bağlı)