Neler Yeni

Steelseries Arctis 1 Mi? Steelseries Arctis Raw Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Emin Öz
Steelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
bence ganepower yada James Donkey al onlarda iyi yani o kadar para vermene gerek yok

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Merhaba;

steelseries arctis 1 wireless modelini kullanıyorum, gün içerisinde sürekli kullanıyorum ortalama -+20 saat batarya ömrü var, günde aralıksız 4 5 saat kullanıyorum hiç çıkarmadan, ne baş ağrısı ne kulak ağrısı hiç yaşamadım, gayet hafifi , Wireless modelini tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Emin Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba;

steelseries arctis 1 wireless modelini kullanıyorum, gün içerisinde sürekli kullanıyorum ortalama -+20 saat batarya ömrü var, günde aralıksız 4 5 saat kullanıyorum hiç çıkarmadan, ne baş ağrısı ne kulak ağrısı hiç yaşamadım, gayet hafifi , Wireless modelini tavsiye ederim.
wireless alabilecek kadar durumum yok sadece artcis 1 alsam kullanışlı olur mu

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
Steelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)
arstic 7 kullanıyorum oldukça kullanışlı bir kulaklık 2-3 saat en fazla sabit olarak pc de muzık yada oyun için kullanıyorum terleme yada kafaya baskı olayı yok , steelsereies arstic 1 de bence aynı kalitededir

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı

ventioNN

80+ Platinum
Arctis 1 öneriyorum ben rahat, kullanışlı ve şık.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
wireless alabilecek kadar durumum yok sadece artcis 1 alsam kullanışlı olur mu
Aynı ürün sonuçta sadece kablosuz, kablosuzun bir çok avantajı var elbet. tabii ki bütçe meselesi. Normal olanıda alabilirsiniz aynı hissiyatı verecektir.

Death Mark

80+ Bronze
steelseries arctis 1 modeli gayet uygun. Gördüğünüz gibi de sorun yok yani başka markalara yönelmezine gerek te yok.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
bence ganepower yada James Donkey al onlarda iyi yani o kadar para vermene gerek yok
Merhaba;
Burada kullandığınız "o kadar para vermene gerek yok" lafı hem hoş değil hem doğru değil, dediğiniz gibi gerek yok ise 2 bin tl 3 tlk civarı kulaklıklar hiç bir işe yaramıyor sizin deyiminize göre.

Bütçe olarak öneri yapsanız tamam derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,027
Üyeler
166,470
Son üye
edizmsa