Neler Yeni

Steelseries arctis 1 muadili olarak SteelSeries Arctis Nova 1 öneriyor

themars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet
Merhaba arkadaşlar Media marktan 1 sene önce steelseries arctis 1 aldım yakın zamanda garantiye gönderdim tamir veya değişim yapamadıklarını para iadesi veya muadili ile değişim olucağını belirti
Bugün aradılar muadil olarak SteelSeries Arctis Nova 1 önerdiler sizce kabul etmem gerekirmi yoksa muadil olarak hangi kulaklık istemem gerekli?

Gurkanpiro

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar Media marktan 1 sene önce steelseries arctis 1 aldım yakın zamanda garantiye gönderdim tamir veya değişim yapamadıklarını para iadesi veya muadili ile değişim olucağını belirti
Bugün aradılar muadil olarak SteelSeries Arctis Nova 1 önerdiler sizce kabul etmem gerekirmi yoksa muadil olarak hangi kulaklık istemem gerekli?
kulaklık pıyasa 2000 sana 1600 lıralık kulaklık onermısler

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
yunusemre
bunlar adamı s:D para ıadenı ıste hocam en mantıklısı.

Top Bottom