tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
https://www.hepsiburada.com/steelse...uncu-kulaklik-p-HBV00000G1M4W?magaza=Nethouse bu ürün nasıl sizce kullanan veya öneren var mı?
fps oyunları için başka şeyler mi bakmam lazımFiyatı ülkemizde pahalı pek önerilmiyor.
Ben ss kulaklıkları seviyorum rahat ve konforlu duruyorlar hafif duruyorlar güzel ama oyun için öneremem
yapacak bir şey yok malum ülke şartlarıO fiyatı hakketmeyeceğini düşünüyorum. Bir ara 350 liraydı.
Bilgisayar için mi kullanacaksınfps oyunları için başka şeyler mi bakmam lazım
genellikle pc
Önerim Fury x daha üstü kulaklık da alabilirsin ama fury x hem wirelles rahatlık hemde iyi bir ürüngenellikle PC
www.n11.com
dış görünüş açısından kötü beğenmedimÖnerim Fury x daha üstü kulaklık da alabilirsin ama fury x hem wirelles rahatlık hemde iyi bir ürün
Ps4 ve PC de çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
o kadar ne var ki sakın diceğin alan çok olmuşSakın..
steelseries tasarımı çok hoşuma gidiyor başka önerebileceğin var mı pekiO fiyatı haketmez.
350tl bandında almıştım. Rahatlık isteyen birisi için mükemmel ama ses kasma konusunda şu anda daha başarılıları vardır o fiyatta bence 800tl'ye tercih edilmez
Dostum ucuz olsa neyse ama şuan rakiplerine karşı az özellik sunuyordış görünüş açısından kötü beğenmedim
o kadar ne var ki sakın diceğin alan çok olmuş
Arctis 1-3-5-7 aynı sürücüyü kullanıyor. Fps oyunları için en son tercihlerinizden olsun. Hele ki 850 TL'ye bunu sakın almayın.dış görünüş açısından kötü beğenmedim
o kadar ne var ki sakın diceğin alan çok olmuş