SteelSeries Arctis 3 vs HP OMEN by Mindframe

xCostra

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 2 si arasında kaldım.

omen mindframe zamanla cızırtı yapıyormuş
arctis 3 ise 7.1 için çok iyi değil dediler

arctis 3 (2019) kullanıyorum şu anki fiyatını haketmez ben olsam cloud 2 alırdım ama hp omen by mind frame nasıl bir kulaklık bilmiyorum

Kraken T.E. veya Cloud 2.

Arkadaşlar 2 si arasında kaldım.

omen mindframe zamanla cızırtı yapıyormuş
arctis 3 ise 7.1 için çok iyi değil dediler
Bütçeniz ne ikisi de alınmaz. Arctis 3 7.1 değil. Windows'tan yapıyorlar onu, her kulaklık olur. Pazarlama tekniği kısaca.
Screenshot_171.png

Arctis 3 kullandım şu anda fiyatını kesinlikle hak etmez. Tek artısı rahatlık ama satıp void elite geçtiğim için çok memnunum.
Arctis 3 alma.
Omen ile bilgim yok ama bütçen ne tam olarak?

İkisi de asla fiyatını haketmiyor,
Kraken TE veya cloud 2 öneririm.

Arctis 3 kullandım şu anda fiyatını kesinlikle hak etmez. Tek artısı rahatlık ama satıp void elite geçtiğim için çok memnunum.
Arctis 3 alma.
bütçem 650 - 750 tl arası ve şuanda void elite kullanıyorum yeni aldım ancak kafa yapıma uygun değil ondan dolayı onu iade edip üsttekilerden almayı düşünüyordum.

eğer öneri vericekseniz şunları dikkate alın:
- arctis 3 gibi ped
- rahatlık
- orta seviye 7.1
- orta seviye ses ve mikrofon

bütçem 650 - 750 TL arası ve şuanda void elite kullanıyorum yeni aldım ancak kafa yapıma uygun değil ondan dolayı onu iade edip üsttekilerden almayı düşünüyordum.

eğer öneri vericekseniz şunları dikkate alın:
- arctis 3 gibi ped
- rahatlık
- orta seviye 7.1
- orta seviye ses ve mikrofon
Hocam kulaklıkta hijyen nedeniyle iade alınmıyor genellikle.
ve Void elite arcits 3'ten çok daha iyi. Ben arctis 3'ten void elite'e geçtim.

kumaş ped dimi
Post automatically merged:

Arctis 3 alma.
https://www.itopya.com/steelseries-arctis-3-oyuncu-kulakligi-71-siyah-2019-edition/ burada 700 tl şuanda ki zaten benim önemsediğim şey rahatlık diğerleri orta seviye olsa yeterli benim için

Son düzenleme:
Geri